Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyelembe fogom vebnni barátom!
Gondoltam ismételten!

A következö hétvégén(23-26)elmehetnénk egy kicsit gurulni,ha joidölessz!Hogy melyik nap,azt az idöjárástol tenném függövé!Ja meg hogy Menyabarátom mikor dolgozik!
Utvonal mondjuk BP-(vácfelé 2/A)Szlovák oldalra át-határmentén végig-Salgotarján-BP
Már jártunk arra többször,televan jokis kanyarokkal!
Akit érdekel jelentkezzen!

1)Milka+Milkáné
2) Fiveurban (már megse kérdezem)
3)Menyus+Gabyca Délutános leszek,fél4 re be kell érjek!

Ugyvalahogy!
Hülye!
Kösz Mr.!
Szét röhögtem az agyam!
No persze....... Úgy,mint mi!
Holnap megyek Pestre viszek 120 kg port meg falevelet Azután majd meglátod!
Ismételten irom!

SZABÁLYTALAN!Természetesen értesittenem kell majd a megfelelö szerveket!Mert én egy törvénytisztelö állampolgár vagyok!
Bele a fényszóróba
Gondoltam ismételten!

A következö hétvégén(23-26)elmehetnénk egy kicsit gurulni,ha joidölessz!Hogy melyik nap,azt az idöjárástol tenném függövé!Ja meg hogy Menyabarátom mikor dolgozik!
Utvonal mondjuk BP-(vácfelé 2/A)Szlovák oldalra át-határmentén végig-Salgotarján-BP
Már jártunk arra többször,televan jokis kanyarokkal!
Akit érdekel jelentkezzen!

1)Milka+Milkáné
2) Fiveurban (már megse kérdezem)
3)
Háááááááááát!

Gáboromnak elég darabosra sikeredett a Csengeri tura! Hol volt árama,hol nem4De ugye én nemis csodálkoztam,mert mint tudjuk .......
kinek zavarta be?
Nálam minden okés volt...pedig aztán a régi busámon volt gazdagon kütyü,neonok,meg stb....
A Xenon se a müszerfalon volt!

Mégos bezavarta azt az atombiztos suzuki rendszeert! Most megemst rápakol valami elektromos kütyüt!
Hogy kerülne ez a műszerfalra?
Tudod milyen impulzust kapna a szeme 2 másodpercenként?
.....úgy látszik a Hondások odatennék!
Szerintem Gabi az indexekhez tervezte.......
cépp!Gratula....
Hová tervezted feltenni?
Szabálytalan!

Ráadásul tedd csak tele a müszerfalad környékét,ilyen elektromos szarokkal!Oszt necsodálkozz,ha egyszer majd kisütüd a computert!
Tittelett!
Mr.-né találta....nagyon komoly!
Jó szórakozást!
http://www.gamaniak.com/video-...
6000 forint ma vettem, megy bele a lámpába szépen, ha valakinek kell szóljon!http://www.youtube.com/watch?v...
jól hangzik,de nekem ez a 3 dolog kelleni fog
trackson controllnak meg pont az a lényege hogy olyan szépen csússzon meg a segge a mocinak,ne elözzön rád a gép ha épp olyan iven vissza kivánsz kapcsolni és a motorodat már esélyed nics egyenesen tartani...jó cucc
engem majd az a kipufogó mester fog majd érdekelni aki neked csinálta...nekem majd egy full rendszer kellene...de erre még majd vissza térünk...
Miaz hogy! Útálom!

esik