A következö hétvégén(23-26)elmehetnénk egy kicsit gurulni,ha joidölessz!Hogy melyik nap,azt az idöjárástol tenném függövé!Ja meg hogy Menyabarátom mikor dolgozik!
Utvonal mondjuk BP-(vácfelé 2/A)Szlovák oldalra át-határmentén végig-Salgotarján-BP
Már jártunk arra többször,televan jokis kanyarokkal!
Akit érdekel jelentkezzen!
1)Milka+Milkáné
2) Fiveurban (már megse kérdezem)
3)Menyus+Gabyca Délutános leszek,fél4 re be kell érjek!
A következö hétvégén(23-26)elmehetnénk egy kicsit gurulni,ha joidölessz!Hogy melyik nap,azt az idöjárástol tenném függövé!Ja meg hogy Menyabarátom mikor dolgozik!
Utvonal mondjuk BP-(vácfelé 2/A)Szlovák oldalra át-határmentén végig-Salgotarján-BP
Hogy kerülne ez a műszerfalra?
Tudod milyen impulzust kapna a szeme 2 másodpercenként?
.....úgy látszik a Hondások odatennék!
Szerintem Gabi az indexekhez tervezte.......
jól hangzik,de nekem ez a 3 dolog kelleni fog
trackson controllnak meg pont az a lényege hogy olyan szépen csússzon meg a segge a mocinak,ne elözzön rád a gép ha épp olyan iven vissza kivánsz kapcsolni és a motorodat már esélyed nics egyenesen tartani...jó cucc
engem majd az a kipufogó mester fog majd érdekelni aki neked csinálta...nekem majd egy full rendszer kellene...de erre még majd vissza térünk...
1)Milka+Milkáné
3)Menyus+Gabyca Délutános leszek,fél4 re be kell érjek!
Ugyvalahogy!
Szét röhögtem az agyam!
SZABÁLYTALAN!Természetesen értesittenem kell majd a megfelelö szerveket!Mert én egy törvénytisztelö állampolgár vagyok!
1)Milka+Milkáné
3)
Gáboromnak elég darabosra sikeredett a Csengeri tura! Hol volt árama,hol nem4De ugye én nemis csodálkoztam,mert mint tudjuk .......
Nálam minden okés volt...pedig aztán a régi busámon volt gazdagon kütyü,neonok,meg stb....
Mégos bezavarta azt az atombiztos suzuki rendszeert! Most megemst rápakol valami elektromos kütyüt!
Tudod milyen impulzust kapna a szeme 2 másodpercenként?
.....úgy látszik a Hondások odatennék!
Szerintem Gabi az indexekhez tervezte.......
Hová tervezted feltenni?
Ráadásul tedd csak tele a müszerfalad környékét,ilyen elektromos szarokkal!Oszt necsodálkozz,ha egyszer majd kisütüd a computert!
Mr.-né találta....nagyon komoly!
Jó szórakozást!
http://www.gamaniak.com/video-...
trackson controllnak meg pont az a lényege hogy olyan szépen csússzon meg a segge a mocinak,ne elözzön rád a gép ha épp olyan iven vissza kivánsz kapcsolni és a motorodat már esélyed nics egyenesen tartani...jó cucc
engem majd az a kipufogó mester fog majd érdekelni aki neked csinálta...nekem majd egy full rendszer kellene...de erre még majd vissza térünk...
esik