Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégvalami!

hozd hozzám!Még olyan sose volt,hogy netudtamvolna szétszedni valamit! Ja hogy összerakás?!Nos az egy más tészta! Azzal keresd Menyát! Én jopinzirt szétszedem,Menya meg mégjobb pizirt összerakja!És máris kidobtál egy valag lét az ablakon!Ja és még szervizbese kellett vinni ezért!
Szerviz?!

otthon!Az olajat,meg a szüröket bárki lecseréli!Minek ezért Szervitbe hordani?
pon úgy campóna,,és a háros utcában van a szervíz
castrol volt benne...
itt a lényeg hogy mindig idöben kell cserélni az olajat-szüröket ...és minen patentül fog müködni
aha, és mi az a MMKK ?!
én ismerem elég régen és elég jól a céget annyira nem de őt mint MMKK tagot igen és merem ajánlani
onnan Dénes Gyurit ismerem, szerelőket sajna nem :(
az sv-m is itt intéződött
a háros utcába van a szervíz, keresd Lojzit, nagyon nagyon profi meg korrekt
mármint campona?
ott is van szervízük nem csak a háros u-ban?

amúgy ha már itt tartunk. milyen olaj javasolt a gépbe általános használat (hétköznapi közlekedés és túrázás, pályázás nélkül) mellett? elvileg némelyiknek van olyan adaléka is ami a váltónak is kifejezetten jó...
suzukihollos,föleg a plázához ami közel van
nekem ott csinálták teljesen korekt módon a szervizelést,kár ügyintézést,késöbiekben is
1 óra séta a plázában és kész"ehhez idöpontot is kell eggyeztetni" természetesen ,nem kell mellette állni,senki sem szereti ha felügyelik munkáját,ha van valami észrevételed, hogy nem a megfelelöen rugózik alattad a gép azt is rádhangolják! vagy épp 2 személy részére...
Ne tegyél ilyen nagy kijelentést mert Novemberben 20c lessz

(reméllem )
Szerintem XVIII ker Bázis motor
Bizony bizony...és az már idén igy is marad....
sziasztok!

az után érdeklődnék, h ki hova viszi bp-en, ill bp környékén a hayabusákat szervízeltetni (szakszervízre gondolok)? tehát hol értenek hozzá megfelelő mértékben, hol lehet a gép mellett maradni úgy, h az nem nézik rossz szemmel és hol végeznek korrekt munkát?

szép napot mindenkinek!
Hali Pep!
Én most keltem mert éccakás vagyok
Motor otthon pihizik
1000-re kéne vinni de közbe jöttek dolgok amik miatt valszeg jövőre halasztódik a dolog
Szeva Ati

Inkább jóóétvágyat
motor? mennek a km-ek?
Majré csik?
Jó reggelt mindenkinek
Szépek voltatok a Nzályon
De Menyusnak kéne v.mit még finomitani a kanyartehnikán
Valóban, látszik hogy csak terepen használod,mer eléggé széles a gumin a "nem kopott" felület...
Hja....épp kinnvótam a fődeken betakarítanyi....te meg meglestél te álnok!
imádom ezt a reggeli csacsogást