Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
ahoy
Tudok váltót meg neked gumiárat. Majd beszéljünk!
Szépjonapot a nagyérdemünek!
Kéretik az adatlap kitöltése!

Amugy isten hozott,a vakok,és gyengénlátok csapatában!
Köszönöm, Bódis van rajta, Carbon. Szép mély hangja van. Bár még csak alapjáraton hallottam.

Az előző motoromon is Bódis dob volt. Szép kidolgozásúak, jól szólnak, én nem utolsó sorban egy magyar vállalkozót támogatok vele...dupla öröm! :-)
Köszönöm Szépen!

Örülök neki nagyon!
na mi van?,mindenki mocizni van?
Mr vagy milka jelentkezz!
szepjoreggelt mindenkinek :) megint szep az ido, igy en Gyor fele veszem az iranyt ;) remeljuk nem azom el hazafele... pussz mindenki, aki motorozik annak joutat
Ja a típusa SHOEI RF-1000 (XR-1000)
ez lemaradt...
Sziasztok, szép napot mindenkinek
Még mindíg el szeretném adni a sisakom méretprobléma miatt (nekem nagy)
nagyon szép, karcmentes állapotban.
L-es méret 59-60-as
Ha esetleg valakit érdekel, az ára 65 pénz
70/3733268
Hú bas*od korán keltél
Na de megyek vissza tentézni mert ma sincs gyakszi szerencsére
Jó reggelt motorosok!
köszönjuk szépen ezt a szép beszédet ez jól esett a lányomnak ,és nekem is ,hogy egyáltalán érdekel mi van velünk! ezt kivételesen elolvasta mit írtál,hát ő is ezt mondta amit te! de jó lenne hamár dumálnátok is egy kicsit!
hát mi is neked sok sikert kívánunk a vizsgáidhoz ,meg mindenhez A NAGY ÉLETBE!
34102 hozzászólás
Jó éjt neked is!
megyek mégis aludni,jó éjt
Mivel foglalkozol?
...sajnálom... neki is akkor összejöttek a dolgok... most azt mondanám kitartás... ennél már csak jobb lehet, nem szabad feladni, pozitívan kell hozzá állni, akkor magamat csapom be, mert én nem látom a kiutat az én dolgaimban. a héten nyelvvizsga, és nem tudok semmit... aztán ápr 30ig le kell adni a szakdolit, de még a programom sincs kész, aztán csesznek segíteni a konzulensek, oldjam meg címszóval...

...szóval csak annyit tudok mondani, hogy valamilyen szinten én is uganabban a cipőben járok... nem könnyű ez tény, de ha eddig eljutottunk, most már nincs visszaút! Előre, előre és előre! Nem szabad megtörni, az utolsó csepp lélegzetig kűzdeni kell, már csak azért is...

jóéjt Mindenkinek!
még itt,de lassan tényleg megyek...azért irj csak nyugodtan,szivesen válaszolok
Itt vagy még,vagy elmentél aludni,mert ha igen én is lépek!
lehet hogy ez mocsok dolog tőlem,de nem szeretném,mert akkor már nem dicsekedhet vele hogy az ő feleségének nagyobb mocija van mint neki,és én ezt tök szerettem pedig hallani
mi jól vagyunk köszönöm ,szombaton jót buliztunk ki engettem a gőzt!
a lány nem jól halad! nyügis nagyon szerelmi bánat ,pont vizsga idő elött és így engem b@,,,,,itt a nyelv vizsga a nyakán ,,,3-hét a szakdolgozat leadása,,konzulens váltás pont most,hogy ki van a hócipője csak ennyit dióhéjban
Miért nem szeretnéd?
Így igaz,mivel már akkor két éve nem edzettem de mostmár 8 hónapja igen!Jó éjt neked is!