Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja nem sok aktivitás.........
le vagy hurrogva
Jóreggelt!
Nagyon köszönöm a dícséretet! Igyekeztünk! És megérte!
Jó reggelt.
Teljesen új stáb lett a Harmati helyén
Szia Picúr!

Zseniális lett az oldal! Komolyan!
Szerintem nincs itt semmi olyan gond, mint amennyire már túl van lihegve ez a téma. Azt is észre kell venni, hogy itt a jó idő, nem lesznek, már hosszú téli esték, midenkinek több dolga van már és ha van szabadidő akkor inkább mindenki mocizik és nem fogja annyit kalapálni a billentyűzetet itt a monitor előtt mint télen! A csajokkal nincs bajom, de abban igazat adok a többieknek és már volt is ilyen irányú megjegyzésem a lányok felé is korábban, hogy ez egy motoros fórum és a napi csajos és egyéb nyűgöket nem ilyen plattformon szokták megbeszélni (oldalakon keresztül) erre vannak más fórumok.
De az is tény, hogy egy ilyen fórumon sem lehet kizárólag csak motorokről, ruhákról, szerelésekről, alkatrészekről...stb. dumálni, mivel emberek vagyunk, történnek velünk dolgok, amit esetleg szívesen megosztunk a többi baráttal. A lényeg a vidámság legyen és, érezzük jó magunkat. Nem kell sem duzzogni, sem megsértődni, sem bunkónak lenni... Úgy gondolom, hogy a motorosok laza és vagány gyerekek, és mindent ehhez mérten lazán kell kezelni és felfogni...és inkább röhögni...
Jó reggelt!

Mi van itt? Mindenki eltűnt?
Szió Zoo!

Hát igen! Zajlik a csajos élet a másik oldalt tekintve! De nagoyn jó dolog és csak azt tudom elmondani, hogy a csajok mind amellett szólnak hogy nagoyn kellett már egy ilyen társaság....klub.....csapat!
És mindenki jófej, kedves teljes az összhang!
NEm megbántani akartam itt a csajokat épp ellenkezőleg buzdítani hogy csatlakozzanak!
Mindenki úgy dönt ahogy akar! Ennyi!
Tényleg fain az oldalatok, gratula..
halihó arra gondoltam,hurrogjatok le ha hülyeség,de én holnap lehet hogy inkább Esztergomban csatlakoznék hozzátok,és akkor nem kell kikóvályogni elém.Úgyis lángosozni jöttök,nem?azt meg tudom hol van,ha egyre gondolunk,akkor a bazilika alatt,ahogy a kanyargóson megyünk felfelé.csak mondjátok meg,hánykor
most a végleges pakolás után belestem az oldalatokra
azt meg kell hagyni aki szerkeszti az oldalt amiben a hirekek vannak,nagyon ott van
repül a csilagos 5-s érte neki!
szia
picur
akkor ezért vagy ritkán erre felé
nekem semmi gondom bajom emlitésre méltö szavam,arra hogy gurultok szépeket nagyokat eggyütt,látom már katával is taliztál ,mi is nagyon jókat gurultunk eggyütt annó idején kint...
de azzal hogy megy a szítás hogy gyertek át csajok,egy kicsit rosszul esik ,ez oylan mintha itt nem lenne maradásuk,végülis ök érzik,ha nem jön be nekik itt az élet akkor ez van,nekem változatlanul tetszik a csapat,gondolom most mindenki elfoglat hogy kijött a jóidö.....
de az biztos hogy sajnálnám ha pont egy hayabusás fórum döglene meg!
de ez még rémhirnek is rosz!
az biztos hogy a szememben...
"" minden motor szép
de csak 1 gyönyörü motor létezik .......ever and forever """

mert az biztos hogy ha csak fél szemem is de végig futtatom én is a fórumon,pedig most aztán van tenni valóm,doktor,csomagolás,pakolás,postázás...
meg aztán ahgy alakultak a dolgok nem sokat tudok itt lapbdába rúgni gurulás szempontjából,csak nézem a képeket
balázsék maradtak? vagy uj a stáb teljesen?
Hát én így szívom magamba az információt, mindent egyszerre.
Sziasztok.
Bocs valamit el....am még jó,hogy nem az egész hetit másoltam be.
Csak Pep felhívására akartam jelentkezni és ez lett belőle. Amúgy teljesen igazat adok Pepnek a régi fórum más volt! Hiányoztok!
Ez igazán jól sikerült Lacám!
új hozzászólásoldalak: « 1384 1383 1382 1381 1380 1379 1378... » GixerGirl[34557] ma 14:231)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+Gabyc
a
5)
Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Timcsi 99%
8)Hayabusagirl
9)Spog+Niki /elvileg/
10) pep de ha tudnátok 1 picit várni mert 14:00-ig dolgozok
11)XXman + Mona
12)Herci
14)fix-x+aloe Vera
15)adamFZR
16)Dodo, de még meló függő.
17) Hot road laci
18) Hubi

válasz erre GixerGirl[34556] ma 14:21megyünk.... :-) Milkánál tali.... és go

válasz erre előzmény
Pici-R[34555] ma 13:44Drága Pep!

Tudod már milyen régen megmondtam hogy ez lesz kérdezd csak meg Menyust!

Hogy én is segítsek egy kicsit..... csajok......gyertek át szépen a lányos oldalra, itt aztán ugyanúgy mehet a csevegés:
http://forum.sg.hu/forum.php3?...
nagyon jó fejek a tagok, sok közös gurulás lesz meg csajos pályázás.....clubtalik
nézegessétek meg a weboldalt is!
http://www.motoros-szivek.hu/

válasz erre előzmény
Maracuya[34554] ma 12:52én még igen! de már egy gumi minusz!

válasz erre előzmény
Csöle[34553] ma 12:40És mivan a szombati gurulással? He?

válasz erre biri01[34552] ma 12:27miva gyerekek halodunk

oxigént ide

válasz erre GixerGirl[34551] ma 11:42Sziasztok...

Húúúú Pep...
hun van a colám?

válasz erre előzmény
biri01[34550] ma 10:48még nem tom h gyerekes hétvégém lesz-e

amugy az ujjakat is szivesen várnád hogy megismerjük öket csak véletlen félreirtad ...................szerintem

csak ismerjük személyesen az ugy cool

válasz erre előzmény
OGre-ORange[34549] ma 10:44Április 20. R6Klub nyitótúra:
Étkezéssel kapcsolatban: egyik barátom felajánlotta, hogy igénybevehetjük kedvezményes (1000Ft ételenként) árakon, édesapja gyorséttermét vasárnap délután Balatonfüreden.
Kérem április 6. vasárnap délutánig jelezze minden túrázó, hogy mit fogyasztana az alább felsoroltakból:

48. - Cordon Bleu hasábburgonyával
57. - Gyros tál
60. - Csirkemell csíkok bakonyi módra (tejszínes, gombás) galuskával
62. - Al Bundy csirkéje (rántott, camemberrel töltve, áfonya lekvárral) vegyeskörettel

Email: ogre-orange@freemail.hu

válasz erre pep[34548] ma 10:44Semmi vazeg semmi.
csak azért gondoltam mert igy igasségos hogy ne az legyen hogy valahol hanem pont középen
Ja miért nem vagy a listán?

válasz erre előzmény
biri01[34547] ma 10:41inkább a gumiszag lehet kemény

a szomszádok biztos azt hiszik h valami rátermett bika jol megcsinált gumival ...............

válasz erre előzmény
Maracuya[34546] ma 10:35Hello Mindenki! Asszem gyógyulok! A 27 nm-es lakásomban van 10 db gumi meg két 22es kormány! Elég vicces látvány!

válasz erre biri01[34545] ma 10:27jah pep ma nem fáj a bucim

válasz erre előzmény
biri01[34544] ma 10:25én is szeretem az olyan forumot ahol mindenki ismeri egymást és ha esetleg buli van akkor legalább 1x talizunk mert sokkal jobb ugy beszélgetni stb stb
csinált nekünk ilyet :MR MILKA ARTHUR csak nem vesszük igénybe .................
reméljük lesz buli mikor tényleg ott lesznek azok akik itt össze tartanak a többiekre meg -ni rá.
jo lenne összerázni a csapatot

én tényleg örülök azoknak az embereknek akiket innen ismertem mert nagyon jo kapcsolatokat teremtettünk innen a forumrol.

válasz erre biri01[34543] ma 10:05csasztok!

csö pep kömény vagy mint a tavalyi mammutkaki

mi van pusztavacson?

válasz erre pep[34542] ma 08:50Sziasztok.
Hát tudjátok, azért írok, hogy kifejezzen sajnálatomat.
SAJNÁLOM HOGY BESZART A RÉGI VICCES FORUM.

MÁS

.........................................

................A NAGY BÉKITŐ GURULÁS.....................................................

.............
!

Mi lenne, ha újból összejönne a nagy csapat (A RÉGI JOBARÁTOK) ezét indítványozom, hogy Jövő hétvégén azaz: 2008. 04. 13. VASÁRNAP módjuk 11: 00 kor
Találkozzunk az országunk közepén, ami PUSZTAVACSONBESZÉLJÜK MEG A PROBLÉMÁKAT.
Ja és ugyebár koccinthatnánk MAISTEAR új motorjára KOLÁVAL ki szőkével O09] ki barnával O09].
Atán onnan mehetünk, amerre akarunk.
EZ A FELHIVÁS ZÁRT KÖRŰ CSAK A RÉGI FORUMOZOKRA VONATKOZIK.

VEGYÜK VISSZA A FORUMUNKAT !
NEM AKAROK ARCTALAN EMBEREKKEL BESZÉLGETNI!(adatlap kitöltése kötelező )
Nem akarok nyálas ,csacsogos,menstuálós,szenvedek mint álat oldalt olvasni minden este !
Akia most megbántottam evvel az igy járt.
Ha meg akarja beszélni velem akkor :: Bőle Péter(pep) 1202 Nagykörösi ut 179 itt vagyok 9-17:30 ig

1;pep
2;laci75
szió,jó éjt
Na de én most megyek 2.5 fél órás edzésem volt meg korán is keltem úgyhogy fáradt vagyok.
Holnap leszek.
Jó éjt mindenkinek.
a buli szuper volt,csak a reggel nem volt valami kellemes.csak gubbasztottam egész nap
Jó estét!
Lányok

Hayalány milyen volt a buli?
amúgy pedig szió
merre vagytok?