Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...TE rééépa..találj már valami elfoglaltságot......én mondjam,hogy mit csinálj
Jaja!

Pedig 11-ig dekkoltunk a TD-nál!Oszt adtak hat cimet,de 4 ora alatt letoltam öket!Pedig szigetszent akárhol-tol,a XIV kerig mindenhol jártam!

De aki tud,az tud!
Te nagyon kész vagy Kavicsos Barátom!
Gyere velem egy éjjeli túrára,oszt lesz az idő-amilyen lesz!
Én megyek éjfélre megen!
Remélem...mert itt fejelgetem AZ ASZTAL SARKÁT MER OLYAN KIB@SZOT SZ@R EGY MOCSOK IDŐVAN ÉNMEGITTNÉZEGESSEMASZÉPMOTOROMATASZÁJBAVERTGARÁZSBAEAHEL
YETTHOGYMEGMUTATNÁMMÁNEKIHOGYKIAFÉRFIIIII! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...éscsakegyresöté
tebbazégahómegmeginthullikhogyvernébeleazafedezőlipicaive
zérménamétereskékeresszerszámát vaze!

nem vagyok ideges....
..jobb helyeken letakarják...
Jól beszélsz Sipi! .
De tudod a sok ló disznót győz...
akkkóóó NEM OLVASSUK és NEM LESZ semmi
fog ez még változni Barátom!
Beszólhatok ?

Tévedés ! A lovakat nem takarják le, a lovak le sz,,,,,ják hogy hideg van És még így is pöccre indulnak
JA! Én szerintem jobb mellet szívni, mint mellre szívni!...
de korán végeztél ma
vegyél rá tankbőrt....tudod ahogy a lovakat is letakarják a hidegben
Jól van na... azért nem kellene ennyire mellre szívni....
Mondtam, hogy csak gonoszkodtam egy kicsit...

Paripa köszöni jólvan! Ott figyelget a garázsban! Azt mondta, hogy ő túl pipec gép ahhoz, hogy én kimerjem vinni ebben a hidegben!
Szeva!
Holnap veszek egy új digitgépet, és mutatom a mostani állapotot! Sajna a Nikon D50-es gépem is odalett a bukáskor.
Te pep!

ezzel csak az a baj,hogy elötte lángosozás van!Szerinted hogy a fenébe érnénk vissza 16.00-raa Citához,ha 14.00-kor indulunk el lángosozni!
Ne törödj vele,énse törödök vele!

Max nemolvassa amit irok,oszt akkor milessz?Én még attol jolfogok aludni!
Akinek nemtetszik amit,ahogy irok,ne olvassa!Más legalább annyi hibával ir,én mégse javitok!Söt motorozásközbense megyek oda,hogy rosszul csinálod(pedig lenne miért szolni)!
Minden okés Barátom!
Paripa?
Két hét múlva (Április 5.) szombaton, lesz a Cita. De előtte elmehetnénk lángosozni (mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba (a kanyargósabbik útvonalon). Utána meg jól felmennénk Citára, így több legyet ütnénk egy csapásra! Mondjuk találka, lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapból folyik),meg jól bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk később!Akit érdekel a dolog, jelentkezzen! Menyus barátom beleirt ama mondandómba! Mintha nem lett volna egyértelmű! Mindig, aki utoljára ír, ott a találka! Remélem, amcsiból nem jelentkezik senki!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+
Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Timcsi 99%
8)Izéke
9)Spog+Niki /elvileg/
10) pep de ha tudnátok 1 picit várni mert 14:00-ig dolgozok
Ceva király! Mizu? Látod ha betartottad volna a kezelési útmutatóban előírtakat, akkor nem lenne gondod a váltóval:
Úgy Úgy......

Amúgy meg mindenkit csókóltat Lőrince
jól van na... csak gonoszkodtam...
Persze, mindenki olyan amilyen... ebben igazad van...
Tittelett!
Azért ne bízd el magad! Van még ott gazdagon helyesírási baki!
De ez így csúnya!
Mindenki olyan-amilyen!Vagy elfogadod,vagy nem!
Én úgy kedvelem a Milkát ahogy van! Lila papírba csomagolva!