Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi all ..most jöttem meg az eredetiség vizsgálatról ...nem mondom.hogy melegem volt
Az égbekiáltóan nagy helyesírási hibákat azért javítottam...

Két hét múlva (Április 5.) szombaton, lesz a Cita. De előtte elmehetnénk lángosozni (mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba (a kanyargósabbik útvonalon). Utána meg jól felmennénk Citára, így több legyet ütnénk egy csapásra! Mondjuk találka, lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapból folyik),meg jól bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk később!Akit érdekel a dolog, jelentkezzen! Menyus barátom beleirt ama mondandómba! Mintha nem lett volna egyértelmű! Mindig, aki utoljára ír, ott a találka! Remélem, amcsiból nem jelentkezik senki!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+

Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Timcsi 99%
8)Izéke
9)Spog+Niki /elvileg/
Az égbekiáltóan nagy helyesírási hibákat azért javítottam...

Két hét múlva (Április 5.) szombaton, lesz a Cita. De előtte elmehetnénk lángosozni (mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba (a kanyargósabbik útvonalon). Utána meg jól felmennénk Citára, így több legyet ütnénk egy csapásra! Mondjuk találka, lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapból folyik),meg jól bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk később!Akit érdekel a dolog, jelentkezzen! Menyus barátom beleirt ama mondandómba! Mintha nem lett volna egyértelmű! Mindig, aki utoljára ír, ott a találka! Remélem, amcsiból nem jelentkezik senki!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+

Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Timcsi 99%
8)Izéke
9)
No! Jó reggelt, vagy valami ilyesmi
nah ezt gyorsba letudtam!
Mindent lekéstem és majd holnap reggel nyitok a tűk között! De legalább ma melózhatok szerencsére! na meg ugye én is go edzésre az alagsori excella konditerembe!
akkor tényleg olajozni kell a rozsdás izületeket,,,
Szepet jot meg napot mindenkinek
Sziaaa Még nem Még mindig nem jött meg az idomom, erre várok
15 perc bemelegítéssel kezd mindegyik aerobik edző Öregszem, ez a baj
nem tudom mennyit szoktál,bemelegiteni,de 5 percet kéne----nem nyújtás,,bemelegités ...ez majdnem olyan mint a nyújtás,de még sem feszegeted a határokat,,ez a lényeg...
1 x er sem húztam még meg semmimet,ami miatt nem tudtam volna edzeni,,kop kop kop,le is kopogtam,
és 90 kg al guggolok szériában pluszban,,és a többi...ne dicsekedésnek tünjön hanem,tényleg edzeni járok le nem dumálni
Sziasztok.

R6Klub nyítótúra : 2008. Április 20. vasárnap
Gyülekező : Budán, az M7 kivezetőnél, a régi Yamaha szalon mögötti McDonald's parkolojában,
indulás 9:00.
Találkozó : Győrben, az autópálya veszprémi (82-es út) kihajtójánál található Esso kúton.
Indulás Győrből : 10:00.
Útvonal: Győr - Csorna - Répcelak - Sárvár - Sümeg - Balaton északi part (Badacsony, Tihany, Füred) - Veszprém - Zirc - Győr.
vicces

Meg köszönöm 95% ban
Egyébként a térded rendbe jött már stunt király?
köszi!
Sziasztok!

Bééb, mizu? Vas, összeállt?
Sziasztok

Semmi különös elteltek az ünnepek végre.Hiztam 2,5kg
ha még +2 napot tartot volna akkor biztos hogy kipukkadok

Nagymester CS. Szívböl GRATULÁLOK AZ UJ VASHOZ
hello!
szevasz pep! Mi a lógége van?
Hááát.... Szerintem vigyél pár napi hideg élelmet
előre láthatólag 4-5 óra lesz
Nekem a térdem ment szét Csak nem tudom miért. Néha alig birok fellépni a steppadra, bár most kb 1 hete nem fáj egyáltalán.
Tesóm vasárnap vitte a barátnőjét az egyik ügyeletes kórházba, nem volt vizitdíj, kb. 2 percet vártak orvosra. Talán mázlid lesz, és gyorsan végzel
Hát alakul csak még legalább 3 hét....

holnap megyek négyre mert 3 hete nem voltam a hülye könyököm miatt. de Csölének hála már lassan teljesen jó.

Ma meg kútvölgyi kórház meg minden finomság! Energiát tuti sokat fogok vele veszíteni
Szia Cool! alaCool a projekt?
Kipuffal mi van, megoldódott a probléma?
Megyek ma is aerobikra. Jössz du?