Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké.van egy félkész házam amit befejezhetsz+hozzá a félkész garázs.árban kb ott van
nekedis joestet
igen!
Evvel márcsak megbirkozok valahogy!
Engem csak apukam locsolt ma meg, de ez is eppen eleg volt :) Bar hozza kell tenni, o legalabb stilusosen csinalja, es nem holmi buzos kolnivel...
Kéthét mulva (április 5) szombaton,lessz Cita.De elötte elmehetnénk lángosozni(mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba(a kanyargosabbik utvonalon).Utána meg jol felmennénk Citára,igy több legyet ütnénk egycsapásra!
Mondjuk találka lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapbol fojik),meg jol bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk késöbb!Akit érdekel a dolog jelentkezzen!
Menyusbarátom beleirt ama mondandomba!Mintha nemlett volna egyértelmü!Mindig aki utoljára ir,ott a találkka!Remélem amcsibol nemjelentkezik senki!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Timcsi 99%
aha majd követhetsz a túrán,jöhetsz mögöttem
tudja valaki a lottó számokat?
Szeretnéd?
és hogy dolgozod le?
Ahogy mondod éledezünk.
Üdv
Én szivesen világgá kürtölöm hogy az FJR nem az enyém,hanem a tiéd,ha veszelnekem egyett!
Te követsz engem?
joestét!
Hogyne örülnék!Végre a csajszik is éledeznek a locsolásból
na ez az,elmondhatom hogy sajátom,nem a banké,és hogy saját pénzemen vettem,sokan azt mondják,persze,mert a férjem Franciaországban dolgozik,ő vette.Pedig nem.Keményen megdolgoztam érte,sokmindent feláldozva.De megérte és büszke vagyok magamra
Hayalány itt is szia
Neked is szép estét
Dejo, van aki meg orul nekem?
...másképp nem lenne Hayabusa
tudom de nem baj
Joestet Mindenki