Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milka! Csakhogy ez 2008-tól erősen változni fog! Azt mondták nekem!
visszatértem
Busati te végleg abbahagytad a motorozást?
Még nagyon sok Boldog Szülinapot Kivánok Menyus! És minden Gábornak Boldog Névnapot!
Milka tényleg 300 kilós motorra vágysz?Akkor cipelj engem mindig az XX-el!
De ne sokat mert a szíved a hangvilláké
Én is az voltam 46-éves koromig, de azután megismertem ezt a csapatot, és ................................
A folyik az nem pontos j Milka
Akkor ezzel megvagyunk Atti, most egy pár szót írj légyszíves a kommutátor szeletek gyártásáról, és elemezd a késleltetett gyorsvisszakapcsolás előnyeit, az alálomásokon!
...nem tudom mert olyan vagyok mint a Milka...antialkoholista
Aki tud,az tud!

Hisz Hondás vagyok,vagy mifene!Bár épp ma találltak meg,ugyhogy lehet válltás lessz,egy FJR-re!Még gondolkodok rajta!
Kéthét mulva (április 5) szombaton,lessz Cita.De elötte elmehetnénk lángosozni(mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba(a kanyargosabbik utvonalon).Utána meg jol felmennénk Citára,igy több legyet ütnénk egycsapásra!
Mondjuk találka lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapbol fojik),meg jol bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk késöbb!Akit érdekel a dolog jelentkezzen!
Menyusbarátom beleirt ama mondandomba!Mintha nemlett volna egyértelmü!Mindig aki utoljára ir,ott a találkka!Remélem amcsibol nemjelentkezik senki!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
Na ugye hogy ugye
Méghogy nemsemmi!

egyenesen akrobatikus!De a kollega se egyszerüen oldotta meg!
Részegen könnyebb
...látod ezt én már tudom
Ez nem nehéz.......de Monacoból kijönni szervó nélkül ugyanilyen emeletessel és benne 80ember....na az nem volt semmi
A Busások gyorsan tanulnak
Tegyél közéjük szünetet.
És ezt én is szeretném tudni, Zseby biztosan tudja mert gyakran használja, Zseby segíts légyszi!
Na akkor!

Énis kérdeznék!Hogy lehet több ilyen jelet betenni egy irásba!?