dehogyisnem,de én oda nem vagyok hivatalos,meg nem is vagyok ma formában.általában külön járunk mindenhova,mert ugye keveset vagyunk amúgy is együtt.Most csütörtökön melóban a nyugdíjas búcsúztatón apa is ott volt,na ott együtt voltunk.
Kéthét mulva (április 5) szombaton,lessz Cita.De elötte elmehetnénk lángosozni(mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba(a kanyargosabbik utvonalon).Utána meg jol felmennénk Citára,igy több legyet ütnénk egycsapásra!
Mondjuk találka lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapbol fojik),meg jol bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk késöbb!Akit érdekel a dolog jelentkezzen!
Menyusbarátom beleirt ama mondandomba!Mintha nemlett volna egyértelmü!Mindig aki utoljára ir,ott a találkka!Remélem amcsibol nemjelentkezik senki!
Csakhogy tudjátok!
Ezt Gáborom párperce irta az XX-forumon!
Szia te öreg motoros, majd ha lesz időd az adatlapodat töltsd ki.
Az XX egy nagyon megbízható motor, jó menettulajdonságokkal, jó kezekben felveszi a versenyt bármivel.
Sokat gurulunk együtt XX-esekkel és hidd el nem túlzok amikor dícsérem, de a Hondások majd ha tudnak bővebben kifejtik( különössen Milka)
Mentem tente!