Köszönöm, valóban igy volt!
Azért nem szóltam még, mert nem hívtak még vissza hogy mi van a hitellel, és nem akartam elkiabálni a dolgot.
Reméljük minden rendben lesz és ha nem is a lángosos túrakor, de idővel ismét csatlakozhatunk a CSAPATHOZ!
Egy jobarátért sokmindent megtesz az ember(majdnem bármit).
Én mindig mondtam,bajban ismerszik meg a barát!Egyébkémnt csak annyit segitettem,hogy felhivtam a figyelmét,a hiányos darabszámra,és elmondtam én mit tennék,és hol,de izibe!
Ugycsinállta,és az utolsot sikerült elhoznia!
Azt mondta amig irkálták a papirokat,többen jelentkeztek,mert hallották,hogy ittmég van egy XX!
Bár ezt a tulajnak kéne,de ugylátom elalélt a gyönyörtöl!
Maistear barátu8nk,ma megvette a motorját(lefoglalozta).És mivel ez volt az uccso darab,igy nagyszerencséje van!Meg némileg énis közben jártam,de ez mellékes!
A lényeg hogy megvan a vas,és talán a lángosozást,már avval ejti meg velünk!
Ja és FOJIK!
csak a burám nyom
Használd sok egészséggel... és vigyi magadra!
Azért nem szóltam még, mert nem hívtak még vissza hogy mi van a hitellel, és nem akartam elkiabálni a dolgot.
Reméljük minden rendben lesz és ha nem is a lángosos túrakor, de idővel ismét csatlakozhatunk a CSAPATHOZ!
http://www.motorostura.hu/
Nem rossz oldal... szerintem...
Én mindig mondtam,bajban ismerszik meg a barát!Egyébkémnt csak annyit segitettem,hogy felhivtam a figyelmét,a hiányos darabszámra,és elmondtam én mit tennék,és hol,de izibe!
Ugycsinállta,és az utolsot sikerült elhoznia!
Azt mondta amig irkálták a papirokat,többen jelentkeztek,mert hallották,hogy ittmég van egy XX!
Gratula, az újrégi XX-tulajnak!
Hip-hip-hurrá, hip-hip-hurrá!
Ez igen Milkabá! Gondolom, nem volt könnyű!
A Busások igy csinállják!Nem?
Akkor csak pörögnék egy hidon,mint az eszement!Én haladok!Drága macsek,haladok!
Iletve de marad,elöbb bezársz!Mondjuk ugy,hogy kisenyitsz!És akkor tizre nálunk lehetsz!Ennyit tán csak megérünk neked?!
Bár ezt a tulajnak kéne,de ugylátom elalélt a gyönyörtöl!
Maistear barátu8nk,ma megvette a motorját(lefoglalozta).És mivel ez volt az uccso darab,igy nagyszerencséje van!Meg némileg énis közben jártam,de ez mellékes!
A lényeg hogy megvan a vas,és talán a lángosozást,már avval ejti meg velünk!
Ja és FOJIK!
majd a Citára utánatok megyek