Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És igen !
Aki tud az tud.
akkor csak resize pixeleket
1024x..... mondjuk
Valós teljesen
Igen naon hasonlít a keverőre de végülis az is fuvarozás mert a betont is szállítják
De ebből is látszik hogy a tiéd egy ősi szakma!
ez az,én is cbr-t hajtottam elötte
Köszike!

Már az okorbanis tudták mifánterem a szállittás!Bár mintha egy betonkeveröt ábrázolna a kép!De sebaj!Mewg aztán mintha akkor még a betont nemis ismerték volna!
Nekem te gyanus vagy! Tuti hogy súgtak!
Büntetésből meg kell ezt csinálnod.
Milka!
Nem kell elnézést kérned!

Bár jolesik,és elfogadom4inkább elözzük meg ezeket a dolgokat!
Részemröl lezártnak tekintem az ügyet!És nincs bennem harag!
szerintem gyurcsány
elég rendesen,mert kiragadott egy dolgot fistván a mondanivalómból,elmondtam a véleményem és ez lett estére......
És mivan a kilcsiröl,ami benne van?
akkor meg konvertáld át gyorsan kisebbre...én ehhez a Picsizer nevű progit használom, az minőség romlás nélkül megcsinálja bármilyen méretűre.
gratula
te is cbr után busa szééééép
6,2 mega
Jpeg-nek jpeg csak jó nagy
régebben ment ez de most v. miért nem
Nekem ez nagyon tetszik
nah erre mondják hogy ügyelni kell hogy látványosat essünk ilyenkor
nem tudom miért te döntöd el hogy lehurrogtam valakit vagy nem,én nem érzetem elhurrogásnak ,de ha emg történi és ezt fistván is úgy érzi eénézést kérrek töle!
ha téged is elhiuurrogtalak elnézést kérek "elnézést kérek"emléxem lehet szivedbe gázoltam a képek miatt multkor,,látod emléxem mit nem vesel jó néven,,,figyelek ám csak itt most kimondtad..
abba hogy volt már oylan mocid,okés és lenullázod a busához képest aza te döntésed
szerintem meg vannak elönyei,
irtó kis helyen meg lehet vele fordulni
teljesen más iveket nyom a moci mint a busa
rugózás ,fistván is irta mentek eggyütt,és a mocin úgy értettem ahogy mondta 2 személy és lépten nyomon leért,tehát nem legyek abban biztos hogy jó a kanyarokban,nézd nem vagyok egy súlyos gyerek,alattam minden moci oylan mintha allig lennék ott,más 80-90 kg os ebrekehez képest,biztos nem mai gyerek megoldások vannak rajta,de ahhoz képest jól az útra lehet hangolni bizom hozzá...
eröt ne is ird mert ezt mindenki tudja hogy sehol nincs
de jelzem a reggeli hozzá szólásom is magamnak szólt,mert én mindenben a pozitiv dolgot keresem..
ha ide akarod feltölteni akkor arra figyelj, hogy JPG formátum legyen...mert bmp-t stb nem tölt fel!
Bazzz,,,,

Nem nyitható meg. No nem baj. Ezt is most kaptam.
Egy szösszenet az előzőhőz!

Remélem megnyitható.
Mr!
Nem tudok 1 megveszekedett képet se .
valami nem ok.
lehet,hogy a kép mérete túl nagy.
vagy a netem nem bírja