Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és még így is kevesen voltuk el is basztam egy két helyen :D nincs annyi kéz amennyi irányba kellett húzni hogy fasza legyen
Annyian voltatok mint az oroszok, így könnyű!
Szép jó reggelt brutálra szétszedtem a vasat tegnap, olajcsere első fék csere, kuplungbovden tisztítás és és éééééésss lekarbonoztuk a farokidomot a tankot faszomfelállító lett 5és fél óra kőkemény szoppás de megérte a mociról ma lemosom az egészet csillivillire vágom és jön a kép
Hi!

Raktársöprésből maradt egy Haris típus azonos markolat. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt . Vadi új, eredeti csomagolásba !

3000Ft az ára

jedis@freemail.hu

Üdv
Jedi
De legalább karcsút!
ááááááááá......büdöset szarik
Eeez való nekem!
Az nem neked való,ráadásul el is van maradva.
guglimaps
Menj,nézd meg Kassát éjjel
Nem szabad!
Szabad kérdezni,hogy mennyiért passzoltad el a dobot? És milyen matricád van? Mert az nekem nincs
Már el is kelt az injektorsor is meg a kipufogó is...
Mennyire olcsó azaz olcsó? Van egy Szt. Istvánom Megéri
Üdv!

Bacs Kiskunban nem tud valaki egy jó motorszerelőt , aki jól dolgozik, és nem horroráron?
Van esetleg valakinek ötlete, hol tudok venni olajteknő tömítést k2 gixerhez?
Köszi!
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel vannak RIZLA meg Suzuki matricáim, van egy MIVV carbon kipufogó dobom, ami egy GSXR 750-en volt fent valamint van 2004-es 750-es GSXR-re injektorsorom, amin rossz a folytószelep! Olcsón odaadok mindent! Ha valakit érdekel hívjon!
06 30 749 36 57
talaltam a forgalmiban egy kompresszio merokartyat. 11barmeg egy kicsi mindegyik az egyik picit tobb. A gyari adatrol nem talaltam infot. ha valaki esetleg tudna elore koszi
Üdv mindenki. Mától egy Gsxr 600 srad boldog tulaja vagyok ami forgalmi szerint 2002 es gyártású:D itt egy fénykép a forgalmiról.
Szerintem én csak 4300K-s xenont szerzek. Van itt egy kiszerelt a környéken,bele kéne próbálni és ha jó,maradhatna.
Telefonos nyomi kép. Kicsit erősebb,de nem volt más kéznél.

Zoli,én se sokszor mentem este/éjjel. Sőt,nem is szeretek,szóval..
Egy kezemen meg tudom számolni hányszor értem éjszaka haza.
Néha elhúzódik estig a túrázgatás
Ekkora szükségét érzitek az éjszakai pilinckázásnak?