Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már hármat
fuuuuuuuuuu szokott lennnnnnnnni fórum tali?csak hogy 1-2 emberkét meg verjek
Még nincsen de én is tervezem a +50% mennyivel jobb mint a gyári fehérebb ?
Magyarán ronda..............pláne a ruhaszárítók az oldalán. Legalább ne mutogatnád.
Jó az,jó az Nem mondtam,hogy ronda. Különben is,az én seggem jó meg cuki
Fúú,köszi! És a hőfoka miatt nem bánt semmit? Foncsor meg a lámpa eleje.
Neked is van? Egy cikket olvastam róla,de nem tudom,mennyivel jobb vagy hatásosabb. Ott azt írták,hogy 2x jobb a normálnál,bár nekem 50%-os van most.
ronda a seggetek az ez kérem szépen sport tura
Így elbaszni egy gixit
Azon kívül hogy ronda?
akkor az én lámpámhoz mit szól?
Eccer kötözködtem így egy kamionnal....................ő is felkapcsolta a refijeit..................mind a 10-et.
Az ilyen öregurak miatt kell,hogyha elalszik vezetés közbe,erre hátha felébred
Ez melyik csomag? A bontott kocsis,vagy a rendes motoros? Meg mennyire kéne átalakítanom a lámpát?
Az se vészes................most................nem láttok éjszaka?
Magamat megérteném mert vak vagyok mint a denevér..............de ti fijjatalok.
10-15 e között van a csomag viszont ha rendőrnek nem tetszik akkor max újra elküld műszakira
Most a xenon témára kezdek ráállni,és olvasgatni. Lassan elmegyek és megnézem,mennyibe fájna ez a mulatság.
sok 500,kevés 1500
jaja sikerült be állitanom kikerestem az órát,majd 1xre nyomtam a két gombot és felsővel álitok,also léptet gyárim van meg egy cső,ami téleg cső,nincs benne semilyen jelzés csak hang jezés
Olcsó húsnak híg a leve! Én ezerötöt szoktam kérni!
Okoska,beállítottad már az órát? Szerintem nem kell a régi hurkatöltőd,majd egyszer kispórolok a mostani josidra Amúgy a régi mi akar lenni? Abba is kéne egy e4-et faragni? Van bele,vagy csak egy cső? Mondjuk az nagyon jó,ha észrevesznek
500ft
Köszi szépen a gyors és pontos választ:)
esetleg forgalomba hejezés 02 99-2000-ig volt a srad,és már inyektoros,de01-től már K széria