Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu

Széles utat!
Árban mennyi?
Gumiügyben uramat keresd majd,de jövő héten "zárva" vagyunk,mert elutazunk..www.revolutionmotor.hu
Ha szőrös szívű akarok lenni akkor azt mondom hogy nem köcsög. Meg van határozva hogy az indexnek 60mp alatt mennyit kell villogni. Ha beleköt a gyors villogásba sajna igaza lesz. Az ilyen időkben amikor ki van adva nekik a sápszedés, nem csodálkozok hogy mindenbe belekötnek..Sajna ezek már nem rendőrök, adószedők..
Pirelli Angel ST gumitok van még ?
GSX-R 600-750 k8-k9-hez komplett gyári fehér-ezüst idomszett csak EGYBEN eladó!300000 ft az ára/idomszett (idomok,összes lámpa,sárvédő,plusz a gyári kipufogó dob is benne van az árban)
Akit érdekel,írjon,hívjon! Két garnitúra van belőle és mindegyik hibátlan állapotú.Darabokban viszont NEM eladóak!
igaz de ha ebbe is beleköt akkor már téleg kocsog
egy ledes indexrelé pár ezer ft, jobban megéri mint a rendőr megállítson mert olyan az indexed mint a stroboszkóp-lámpa Mostanában mindenbe szeretnek belekötni, nem kell nekik indokot adni hogy megállítsanak..
az enyim is gyorsan villog.........és akkor mi van?
másik relé kell bele, mert túl gyorsan fog villogni.
óóóóóóóóó még ez tiszta uj
Sziasztok. Kérdésem lenne Hozzátok. 600-as gsx-r k4-k5-ön szeretném a gyári a irányjelzőket lecserélni utángyártott, elől süllyesztett hátul a féklámpába integrált indexre. Érdekelne, ha egy az egyben cserélem a gyárival és hibátlanul fog működni, vagy igényel másik relét is hogy ne villogjon össze vissza ? Válaszaitokat előre is köszi
Itt van egy kis csapágy :
Üdv esetleg tudna valaki olyan információval szolgálni hogy egy Gsx-R 600 Sradra egy TL 1000 fejidom passzolna e rá vagy teljesen más a felfogatás ?
Szia MÁR TE IS?
Szia!
Tüzépfájter Motorgyilkos!
Annyira szép vagy! ,
üdv!

gsx-r 600-hoz keresek generátort! (2001) ha tudtok eladót írjatok kérlek!
na huzzál vissza a 9-esbe
Aha Ismerem ezt a fényképészeti technikát
Úgy néz ki mintha csillogna-villogna, közbe meg HÓT matt az egész
Magyarul a csodára vársz De ha tudsz lyukas,rohadt olcsó deklit nekem is,szólj
Ennél extrémebb vagyok!
Én is kerestem,de nem lett Sugomotort meg Ricsit híjjad
GSX-R750 K3 deklit keresek! SOS!
na igy sikeredett holnap még át huzom 1x