Kedves Kollégák!
Hamarosan egy szép 600-as SRAD birtokosa leszek.
Érdeklődni szeretnék hogy Suzukiéknál 50.000 km-nél milyen karbantartás javallott (esetleg egy magyar nyelvű gépkönyv ha valakinek lenne).
Olaj és szűrő valamint láncszett csere ami előirányozva van a kopó alkatrészeken kívül. Van egyéb amire esetleg külön oda kell figyelni Suzukiéknál?
Szewa! Bocsi de nem tudtam azóta lemenni tárnokra mert passzentosak voltak a hétvégék! Ádinak szólok hogy menjen már át érte ma úgy is jön be hozzám!
Olajat amit mondtam sajna nem tudtam intézni mert a csaj akit hivtam elérhetetlen!
KÖszi!
K6 600-hoz kellene gyertya plusz első fékbetét.
Ha tudsz benne segíteni kérlek küldj egy ajánlatot az adatlapomon található címemre, hogy mik a lehetőségek.
Csatlakoztam a GSX-R600-asok klubjához a tegnapi napon, hiszen megvásároltam egy K5-ös pályagépet. A boldogság hatalmas :)
Viszont egy kérésem lenne: netet végigbújva csak scannelt service manualt találtam, esetleg lenne valakinek k4-k5 rendes pdf angol nyelvű service manualja? Nagyon megkoszonném :)
Közeleg a DJ vizsgám időpontja! Eddig mindenki a Február 11.-re szavazott. Többek között én is.
22:00-ig nincs belépő a Macskafogóban. Utána 500 Ft.
A gyülekező (a DJ-k számára) mindenképpen valamikor 21:00-kor lenne, szóval ha velem jöttök akkorra, akkor nincs még belépő.
Holnap a lemezlovas tanárom megpróbálja szétküldeni a részleteket...
Bánat tudja.Szállás függő.Még senki sem mondott semmit.Ez egy terv.A gond az idő.Meló mellett ha 4 napba zsúfolom be az necces.Inkább lazább 5-6 nap kéne ami nem fog összejönni.
Nameg ott az emberek kérdés.............mire leszervezi mindenki a maga idejét bele lehet őszülni.
Úgyhogy ha Sándor kiír valamit akkor odacsapódom és megyek hátul.
Az a nekem való hely.
Ha nem akkor belevágok ebbe.
inkább 70e.Digóban elég drága lett és nem válogathatsz a kutak közt. Lenn horvátban nem ekkora a hálózat mint itthon.
És a hegyi részeken ha bevadulsz nem 4,5 lesz a fogyasztás.
3 000 FT
WTF ? ? ? :O:O:O