Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Budapest Motor Fesztivál online belépőjegy Budapest Motor Fesztivál 2012
3 000 FT

WTF ? ? ? :O:O:O
de, csak fenyezni kell
Hali, mondtam Ádámnak, hogy ha gondolod az olajat lecserélem.....
Szewa Csillag!
Az első képeden a hondával... véletlen nem Kun Adriáné? gyerekkori legjobb haverom volt... még amikor a kazincyba járt..
Helló!
Érdeklődnék, hogy nem .e tud valaki egy K6 600 asra üléspúpot?
Előre is köszi
Kedves Kollégák!
Hamarosan egy szép 600-as SRAD birtokosa leszek.
Érdeklődni szeretnék hogy Suzukiéknál 50.000 km-nél milyen karbantartás javallott (esetleg egy magyar nyelvű gépkönyv ha valakinek lenne).

Olaj és szűrő valamint láncszett csere ami előirányozva van a kopó alkatrészeken kívül. Van egyéb amire esetleg külön oda kell figyelni Suzukiéknál?

Köszi előre is!
Tökéletes..
Szewa! Bocsi de nem tudtam azóta lemenni tárnokra mert passzentosak voltak a hétvégék! Ádinak szólok hogy menjen már át érte ma úgy is jön be hozzám!
Olajat amit mondtam sajna nem tudtam intézni mert a csaj akit hivtam elérhetetlen!
KÖszi!
BÚÉK, itt sincs nagy élet látszik még év eleje van :)
Szia Tsanyi.

Úgy tudom Te tudsz beszerezni ezt-azt

K6 600-hoz kellene gyertya plusz első fékbetét.
Ha tudsz benne segíteni kérlek küldj egy ajánlatot az adatlapomon található címemre, hogy mik a lehetőségek.

Köszönöm!
Szeva,

Az EBC amit kínálsz jó K6 600-ba?
Nem jöttél a szűrőért....itt van már azóta...
Ismerős nekem nagyon ez a motor! Legyen hozzá sok szerencséd!
Eladó egy pár Conti Race kitünő állapotban első 150km ment hátsó 500km-t.
első Soft 22eft 120/70/17
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17
Egyben 40eft
Sziasztok!

Csatlakoztam a GSX-R600-asok klubjához a tegnapi napon, hiszen megvásároltam egy K5-ös pályagépet. A boldogság hatalmas :)

Viszont egy kérésem lenne: netet végigbújva csak scannelt service manualt találtam, esetleg lenne valakinek k4-k5 rendes pdf angol nyelvű service manualja? Nagyon megkoszonném :)

Koszi szépen előre is!
99,987 %-os első betét garnitura. EBC HH, 10 pénz a garni. Hátsó pár 4000, gyári uj 8000.
Sziasztok!

Közeleg a DJ vizsgám időpontja! Eddig mindenki a Február 11.-re szavazott. Többek között én is.
22:00-ig nincs belépő a Macskafogóban. Utána 500 Ft.
A gyülekező (a DJ-k számára) mindenképpen valamikor 21:00-kor lenne, szóval ha velem jöttök akkorra, akkor nincs még belépő.
Holnap a lemezlovas tanárom megpróbálja szétküldeni a részleteket...

A cucc: Pioneer CDJ-2000 & DJM-2000

Coming soon! :)
szintén
Májusra kialakul.Egynlőre a pénzgyüjtési fázisban vagyok.
Ha lenne rá jelentkező aki tényleg komolyan gondolja akkor ha kell segítek megszervezni az egészet! engem érdekel... ilyen túrára várok évezredek óta
Bánat tudja.Szállás függő.Még senki sem mondott semmit.Ez egy terv.A gond az idő.Meló mellett ha 4 napba zsúfolom be az necces.Inkább lazább 5-6 nap kéne ami nem fog összejönni.
Nameg ott az emberek kérdés.............mire leszervezi mindenki a maga idejét bele lehet őszülni.
Úgyhogy ha Sándor kiír valamit akkor odacsapódom és megyek hátul.
Az a nekem való hely.
Ha nem akkor belevágok ebbe.
Simán megyek! Ez mikor lesz? vagy mikorra várható? olyan 100körül kijön a komplett túra vagy inkáb 150?
inkább 70e.Digóban elég drága lett és nem válogathatsz a kutak közt. Lenn horvátban nem ekkora a hálózat mint itthon.
És a hegyi részeken ha bevadulsz nem 4,5 lesz a fogyasztás.