Na most akkor mi a fasz van? ne legyetek már nem nemnormálisok há hun vagytok? ehun e ahun a?
ma kibiccentettem a vaskecskét osztan meghúztam a szarvát csak köpni nyelni nem tudott szórta a lángot rendesen a seggnyílása majdnem fel is izgatott egy körre...
szia!
10 db -os kiszerelésben van 32.540/csomag!
Szerintem ennél jobb ajánlatot most nem fogsz kapni!
A tavalyi egy kicsit drágább, de megbeszélhetjük!
Sziasztok!
Valakinek nincs otthon elfekvőben kuplungkar rögzítőcsavar?
Ez egy átmenő csavar,anyával a végén,ezen forog a kuplungkar!
Gondoltam előbb körbe kérdezem fórumon,mert suzukiba,ha megveszem 2660Ft/db áron van és még csak nem is aranyból van!
Szia!
Nekem is van itt fasza műanyagflakonos bikavéres kínai koccintósom!
Egy másik Haverem a tiszaivegyikombinátban dolgozik, annak is nagyon fasza borai vannak!
Nincs szezon...valahogy majd elesz arra a fene!
Hali
Persze, nem is kérem hogy tanítsatok ki. De legalább az elméleteim jók, nekem ez is nagy segítség.Pesten gondolom több szerviz is van
de nálunk nem repdesnek, de majd keresgélek.
Köszi mégegyszer
Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat. A történethez az is hozzátartozik hogy én már elvittem ezzel a problémával szervízbe, gondolván egy karbi szinkron segít rajta. Nos az rendben is volt,viszont mondták hogy enged a benzincsap,ami sürgös cserére szorul. Ami kb 25-30e ft-omba fájna nekem.Hát én szétszedtem és elvittem a tömítést és vettem is bele kb20ft ért! +benzincsövet és benzin szűrőt,persze máshol.Azóta hibátlanul működik,ezek után elhihetitek hogy szarok én oda vinni a vasat! Mindenkinek köszönöm az infót
További szép napot!
Nos a mifelénk egészen pontosan Gyöngyöst takarna.
Látom egész nagy mágus vagy te, nagy vas tekintetében.
Köszi a szerviz manualt!
Két cső némi hálóval és tompítógyaottal.Lelátok a végéig.
ma kibiccentettem a vaskecskét osztan meghúztam a szarvát csak köpni nyelni nem tudott szórta a lángot rendesen a seggnyílása majdnem fel is izgatott egy körre...
10 db -os kiszerelésben van 32.540/csomag!
Szerintem ennél jobb ajánlatot most nem fogsz kapni!
A tavalyi egy kicsit drágább, de megbeszélhetjük!
Valakinek nincs otthon elfekvőben kuplungkar rögzítőcsavar?
Ez egy átmenő csavar,anyával a végén,ezen forog a kuplungkar!
Gondoltam előbb körbe kérdezem fórumon,mert suzukiba,ha megveszem 2660Ft/db áron van és még csak nem is aranyból van!
Kikérem magamnak.
A többi Vakond úgysem fórumozik!
Még a végén rád fanyalodom!
Nekem is van itt fasza műanyagflakonos bikavéres kínai koccintósom!
Egy másik Haverem a tiszaivegyikombinátban dolgozik, annak is nagyon fasza borai vannak!
Nincs szezon...valahogy majd elesz arra a fene!
Hogy vagy?ESte Fagyizunk?
Van heinekenes,meg rizlinges!
Pl innen.
Persze, nem is kérem hogy tanítsatok ki. De legalább az elméleteim jók, nekem ez is nagy segítség.Pesten gondolom több szerviz is van
de nálunk nem repdesnek, de majd keresgélek.
Köszi mégegyszer
Nem csak egy szervíz létezik itthon....................még.
Köszi a hozzászólásokat. A történethez az is hozzátartozik hogy én már elvittem ezzel a problémával szervízbe, gondolván egy karbi szinkron segít rajta. Nos az rendben is volt,viszont mondták hogy enged a benzincsap,ami sürgös cserére szorul. Ami kb 25-30e ft-omba fájna nekem.Hát én szétszedtem és elvittem a tömítést és vettem is bele kb20ft ért! +benzincsövet és benzin szűrőt,persze máshol.Azóta hibátlanul működik,ezek után elhihetitek hogy szarok én oda vinni a vasat! Mindenkinek köszönöm az infót
További szép napot!