Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd meglátogatom a ruszki hegyeket is.

Nemmost és 800-assal talán.

Vagy bérelek egy dl-t.
Mekdönci van.
A nógrádi ropogósnál jobb nincs, úgyhogy ropit viszek
van arra mekdonci........vagy ropiarus?
Prekoncepcióid vannak. Inkább az odajutás a nehézkes (Vagy hosszú és unalmas, vagy hosszú és veszélyes, vagy még hosszabb).
A pizzát jobban birom mint a pirogot meg a káposztát.
Keresni kell most már ukrán túristaparadicsomokat, meg tengerpartokat, meg szerpentineket......
Boldog új évet kívánok minden kedves motoros ismerősnek!
ja.........fontos.5,5-5,7 kozt.bar en az olasz benyat preferalom.az nem jon ki annyibol.
BUÉK minden Pöcsinzonnak!

Nemsokára motorkázhatunk!
Mire jön a szezon, úgy kb. 420-430 forintos benzinnel !
Mennyit eszik a 3 henger? Nézted már? Te TúristamotorosPista... , ,
Nem biztos hogy száraz lesz az idő.
Február végén ha már eléri a hőmérő a 10-12 fokot akkor én már kihozom megjáratni
3 hónap.
Sok.
B.U.É.K. Skacok nemsokára tavasz
Na mostmár tényleg BÚÉK mindenkinek!
Áldott, meghitt, békés szilvesztert és egy sokkal jobb új évet kívánok az egész családodnak, szeretteidnek, barátaidnak, szomszédjaidnak, volt osztálytársaidnak. Szólj, ha sokat pofázom.
hát ez megakirály volt lenyugodtam tötöttem is fe képet jááj alig várom hogy menjünk gixerhaccá klub turára
Bukócső és pályagumi,
angyalkákon tangabugyi.
Fék, bal három, szemben árok!
Boldog Új Évet Kívánok!

Mindenkinek Sikerekben, Motorozásokban, Pályázásokban, Túrázásokban, Bulikban, Szexben :D NAGYON GAZDAG Boldog Új Évet Kívánok Minden Barátomnak! :)
Az év utolsó napján legyetek nagyon rosszak! :P
neaggódj édesecsém.... leforgatom 16ezerig mert még bejáratós de amint bemelegedett és megjött a kenés kÁróra rakom és lepörgetem 5ös tiltásig... nyeríteni fog mint egy ló
Úgy pengesd, hogy elhallatszódjon idáig az asszony hangja!
Hát akkor irány surány a döntést meghoztam.... csapatok egy kört aztán hazajövök és felrakom a falra az asszonyt és úgy megbengetem a punciját mint a nagybőgőt
gixivel jóecsém?
Én voltam ma keringeni!
ÉN meg kibaszott nagy dilemmával küzdök.... HÁÁÁT SÜT A NAPPP! és itt remeg a mocikulcs előttem..... na most agy úgy megbaszom az asszonyt hogy bedagadt puncival fogja átszilveszterezni az évet vagy megyek és csapatok egy olyat hogy leszakad a bal herém