Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tacskó?
Lehet.
Bár jobb mint gyogyós,román,bocskoros,tapló cigánynak lenni.
Eladó még a motoros kesztyű amit árulsz? Vigyázz nehogy megvegyem:)
őőőőő nem..................csak úgy.Bár ez szerintem túlmutat az agykapacitásod megértési fokán.

Magyarán túl buta vagy ehhez.
ne idegeskedj mert nem tudod megdugni a barátodat este az ágyban te kis irigy tacskó
a motorod aktuális állapotát az egyik képeden azt a törés előtti állapotra kell érteni?
Bassz............te beszélsz?
Nincs is motorod.
Pattanásos pistike.
Mire szállsz fel így?
Amúgy meg jó ötlet.
Azok a bakncsok fajinok.
figyelj vegyél inkább olyan bakancsot amit a mozgássérültek hordanak akinek rövidebb az egyik lába, na te abból vegyél egy párat és akkor nem lesz gondod a felszállással a motorkádra
Akkor jó.Első próbakörön ha száraz lesz nyomj egy keményebb féket és kiderül.
Nemhinném..............kevés vagy ahhoz.De ha ez éltet............legyen.
Jókat röhögök rajtad.
őőő nekem is az volt a probléma de minél kijjebb raktam és így remélem nem fog beleérni de amúgy több mint 5 cm van.....
Sztem én téged:) én nyugodt vagyok te viszont már megetted a kalapod
dugd be azt a sok kábelt a konnektorba akkor még világítana is
Áh...............inkább téged idegellek.
akkor húzhatsz is vissza:) a felvidékre koldulni te féleszű
Elöl is jó.Képen nem látom de nem lesz gond a berugózáskor?
Ez Gsxr elbírja :) nem úgy mint a kínai csoda
Én szlovákból jöttem.
Te bocskoros román more.
Jól be lett vezetékelve.Csak szét kellett dobni emiatt.
Ha már csináltad azt a sok tyúkbelet le lehetett volna rövidíteni.Csak plusz súly.
mennyi 180, 200 a vérnyomásod?
Igen én intelligens állampolgár aki nem bírja a buta otromba embereket mint amilyen te vagy te kis töpszli:) És leírtam az előbb, hogy ki jött romániából te bodé lakó:)
Nya.............szóval
Én is csíplek..........házicsigának elfogadnálak no.
nagyon sajnálom, hogy ennyire irigy vagy nem is kell semmit elhinned nem vagy te nekem senkim még kutyaként is beléd rúgnék
Te?
Intelligens?
Állampolgár?
Nem egy bevándorolt,retkeslábú román vagy?
Zoleee amint ígértem itt vannak a képek a szerelésről kapcsolót még nem raktam be így még félbe van a moci de a blokkolók már a helyükön vannak....
Én mint intelligens állampolgár ismerem az összes motortípust de ez valami Kínai vacak lehet ezért nem ismerem fel, hogy valójában mi lehet ez amúgy jól megy kis moped? Sámliról szállsz fel rá? Berugos vagy úgy kell még betolni?