Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyjából szintén
Oda ne............sok a biciklis fasz..........önjelölt rosszi.........és rém szar az út.
Csak hétvége.....
akármikor akármerre!
Majd jössz dobogóközni
jövőre remélem nem csak netmotorosok lesztek jó sok sok sok sok sok km áll előttünk én idén egyedül gurultam szinte végig... kivéve pítör és joe-z társaságát! de velük együtt veletek is lekenhetnénk párezret
Tudom.Elment apróért.
Ilyenkor aztán mindig nagy csend lesz.
az incidens után nem fényképeztem le a motort túlságosan dolgozott bennem az ideg hogy kezelgessem a köcsög telefonom... de egy képet lőttem a speciális váltómegoldásról míg haza nem értem holnap fel is töltöm
hát igen a hó... szeptember óta belecsavartam tegnapig a kecskébe 8ezer km-ert ugyhogy azt hiszem a hó eljövetelével jövőre csoportosul az összes többi menet... kivéve ha süt majd a nap és picit száraz az út akkor még idén is csapatok egy két tiltást valahol
Képet kérünk előtte-utána
gyere Sz.fehérvár felé szakad a hó :DD
Erre csavarj még egy kört holnap.
na kész a motor újra a régi pompájában tündököl hogy rohadjak el mint egy gesztenye ezentúl még jobban vigyázok rá
Csak megfordulni ne kelljen igaz mert akkor jön az eldőlés meg az alkatrész keresgélés.
Tavasszal meg ha majd megint szervez kutya mérés akk. beméretem
Reméljük nem fog amúgy is ha csipogni fog lelassítok csak ha hirtelen mérnek be akkor védjen
Te vagy a főnök.Fasza lett.
Csak nehogy jöjjön sárga ezután.
Nem vágom mert elfér meg az ott olyan vékony kábelből van hogy nem lehet faszán összeforrasztani
Nöm.Csak kicsit érdektelen.

Amúgy tényleg bszd ki alkalomadtán azt a sok felesleges kábelt.
Csak súly.
Hatásszünet lemerült gépetek ?

ááááá mekkora duma

Kúúl vagy jegenye
csak nehogy kinyírj valakit a hülyeséged miatt

( Emberek a túrázásnak nem az a lényege, hogy lassan menjünk és nézelődjünk.....csodáljuk a tájat ás oda is érjünk ahova kell? )
A lényeg, hogy te megvagy Kemények a borsodiak
Én is megúsztam karcolásokkal egy 110-nél történő seggelést a nyár végén Ilyenkor motorra ülni hallod