jövőre remélem nem csak netmotorosok lesztek jó sok sok sok sok sok km áll előttünk én idén egyedül gurultam szinte végig... kivéve pítör és joe-z társaságát! de velük együtt veletek is lekenhetnénk párezret
az incidens után nem fényképeztem le a motort túlságosan dolgozott bennem az ideg hogy kezelgessem a köcsög telefonom... de egy képet lőttem a speciális váltómegoldásról míg haza nem értem holnap fel is töltöm
hát igen a hó... szeptember óta belecsavartam tegnapig a kecskébe 8ezer km-ert ugyhogy azt hiszem a hó eljövetelével jövőre csoportosul az összes többi menet... kivéve ha süt majd a nap és picit száraz az út akkor még idén is csapatok egy két tiltást valahol
hát igen a hó... szeptember óta belecsavartam tegnapig a kecskébe 8ezer km-ert ugyhogy azt hiszem a hó eljövetelével jövőre csoportosul az összes többi menet... kivéve ha süt majd a nap és picit száraz az út akkor még idén is csapatok egy két tiltást valahol
Csak nehogy jöjjön sárga ezután.
Amúgy tényleg bszd ki alkalomadtán azt a sok felesleges kábelt.
Csak súly.
ááááá mekkora duma
Kúúl vagy jegenye
csak nehogy kinyírj valakit a hülyeséged miatt
( Emberek a túrázásnak nem az a lényege, hogy lassan menjünk és nézelődjünk.....csodáljuk a tájat ás oda is érjünk ahova kell? )
Én is megúsztam karcolásokkal egy 110-nél történő seggelést a nyár végén Ilyenkor motorra ülni hallod