te bocsáss meg nekem, hogy ilyen tudatlan vagyok és átlagoltam egy ezres gépet lóerőbe.
De ha gondolod pár patásjószágot átkűldhetnél ha már olyan sok van belőle és befognám az eke elé..nagy a kertünk lusta vagyok ásózni.
De most komolyan mondod, hogy kevés neked közútra akár egy 600-as gép? ezres az annak kell aki melákk dög vagy 2 személlyel megy, mert azt megértem. Te melyik vagy ezek közül?
Ha megnézed többi képet amit utána felraktam akkor láthatod már csak elején kell bekötnöm kapcsolót és ott is elrejteni kábeleket amint kész rakok fel képeket.....
Ne olvasd vissza.Agygörcsöt lehet kapni annyi baromságot összehordott.
A legtöbb embernél.............nálam biztosan az első kanyarban is már gyorsabb.
Ő mondta.
Lusta vagyok visszaolvasni mert látom regényeket írtatok már
De hallom kevés a 600 meg az 1000-is, ezért vettél most egy bömöskétkerekű paripát eriggy pályára oszt próbálj meg kimotorozni egy 600-as, ha megvan szóljál, majd gratulálok
mivan nethuszár frici?
Hallom visszatérő vendég vagy és 3 havonta betekintesz segbekúratni magad
Rendes kölök a Zoli mé baszogatod, mint egy picsát.
Különben is ő az én ribancom leszállni róla
Legalább nem sérültél meg, ez a lényeg.
Gratulálok hozzá neked! Anyád tudja már?
De ha gondolod pár patásjószágot átkűldhetnél ha már olyan sok van belőle és befognám az eke elé..nagy a kertünk lusta vagyok ásózni.
De most komolyan mondod, hogy kevés neked közútra akár egy 600-as gép? ezres az annak kell aki melákk dög vagy 2 személlyel megy, mert azt megértem. Te melyik vagy ezek közül?
Azt már nem hogy visszamentél és fellapátolad otthonra kajának.
És hol lesznek elvezetve a kábelok? Mert gondolom nem úgy ahogy most van és lóg ki a hátsó ülés alól!
Amúgy fasza a cucc!
A legtöbb embernél.............nálam biztosan az első kanyarban is már gyorsabb.
Ő mondta.
De hallom kevés a 600 meg az 1000-is, ezért vettél most egy bömöskétkerekű paripát eriggy pályára oszt próbálj meg kimotorozni egy 600-as, ha megvan szóljál, majd gratulálok
Hallom visszatérő vendég vagy és 3 havonta betekintesz segbekúratni magad
Rendes kölök a Zoli mé baszogatod, mint egy picsát.
Különben is ő az én ribancom leszállni róla
Ne köss bele..............kitalálja hogy neked is rövid a lábad.
Gyerünk.