Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig mehetnél..........megnéznélek.Én nem megyek fel.Nem tudok motorozni.
Szerbusz!

Hát mer' mié' ne? Ki mondja meg neked, hogy ne?
Szia Kiskancsó!

Nem,de nem is izgat, jók ott a rendezvények, csak sok a köcsög, minek duzzasszam én is a számukat eggyel? he? ,
Ringen oszt voltál-e körbekörbe?
Igazából az első pártízezer km ami úgymond hozott érdekességeket nekem, aztán sokáig semmi, majd úgy 80000 km környékén már kiütközött a bátorság, törtem zúztam magam, mostmár csak arra figyelek hogy ne cibáljam ki a szemit, mert még "alaphasználat" mellett is kopik, mint a csokifagyi kánikulában...
Gondolom lepörög rendesen
Na nem bírtam ki így ma is gurultam egy cirka 100km ert bazzee
Ha oda jutok ügyelek rá.
Én a hátsó fej vezetékét rövidítettem, és utána akárhogy szigeteltem, mindig felvesz némi zajt. Ez úgy jelenik meg, hogy random mód kb. 80km/h felett elkezd jelezni, mintha mérnének...

Az első fej hirtelen talán ezeken látszik a legjobban, viszont az első képhez képest már előrébb kellett tennem...
Ja.
Ne rövidítse le?
Mi okból?
Hahóó,

Nekem is uailyen van fent...elől-hátul 1-1 fej, plexi alá az órára meg a vezérlőkonzol.
Az elsőnél vigyázz majd, mert ha hátrébb akarod tenni, hogy ne látszódjon annyira, akkor viszont beleér a sárvédőbe egy erősebb fékezéskor. (tapasztalat... )
Meg ami még fontos, hogy a vezetékeket, amik mennek a fejek felé semmiképp se vágd meg, vagy rövidítsd le!
Szia Fallosz!
Hamar megvan a vége a 600 -nak ha mész vele rendesen! ,
ezek a képek se most készültek
Tyűűűű de egyenes az az út.
Na mi a helyzet arcok?

Hattori vazzeg... Ilyen időbe bringázz inkább... Lényeg, hogy bajod nem let!
Nem tudok felszállni.
Ez itt a gond.
Szállj le a mocirol és lefog....
Ja..............csak ha odaérsz jó a móka és kacagás le-fel.
Ezt mondják a profik.
Nekem nem ér le a lábam.
Jelen.
túrázni lehet.....
A dobsina vadi új aszfaltal kellemes,és az 577 sem rossz hétvéginek.