Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézte a radai..............valamit összekuszáltam így kicsit csálé a légszűrőház.Vissza kell kutyulni a hengerfejen lévő kábeleket meg csöveket.
XDXD remélem azért te is limiten belül mérted
Hógyisne...............még meglincselnek ha szelepszár kopást emlegetek.
Képek ?

Szereltem, doctor who-t nézek.Holnap még összerakom és indítom.
Mindenki bejglit zabál ?
Nem, nem az
Remélem ez nem az amire gondolok.
Doki rajtam kereszttülm kíván Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Hali. Kellemes karácsonyt mindenkinek. Ennek örömére olcsóbb lett a drágaságom.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_1000_k7_9000-km_
bodis-5354396
Zoleeee ígértem képet blokkolóról tessék

http://www.sportmotor.hu/motor...
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves motoros társamnak!
A tiedet vehetik felőlem akár száloptikával is.Én rajta ülök.
Ennyi, a családban a férfi viseli a gatyát! (Krikett meg a skót szoknyát )
A régit azt vágtam a hülye dobozai miatt, csak az újnulláson életembe max kétszer, ha voltam. Az M6-ost is csak a térképen láttam eddig...

Teeee, politikus aranykakas!
Ja és a geci hátulról vesz, az meg nem jó az aranyerem miatt....
Ha az újnullásra gondolsz ott most telepítettek valami szart a reptér magasságában, másról nem tudok.
a Régi nulláson van 3 helyen is asszem doboz (most már csak 2, mer' Annahegy magasságában lecserélték valami másra, ha jól tudom...)
Meg diósdnál az a csodálatos ledkijelző, ami vagy működik, vagy nem....amúgy az a régi0 nem valami versenypálya.
Legjobb az M6, ott lehet neki pödörni hangsebességgel!
És természetesen az újnulla, ha kevesen vannak (manapság már nem) szinte végig nyelezhető!
A többi helyen meg para van, mert mindíg van kint mérős valami sunyi helyen, pedig már megtanulhatnának az adatvédelmi törvényeknek megfelelően dolgozni.....
Múltkor úgy bemértek, hogy észre sem vettem...ez rájuk a jellemző (a sunyiság) de igyekszem a pénzbehajtó stílusukat kicsit megtörni.
Jövőre a blokkoló az alap, de nem a blokkolóból...
Vagy meg megy fel a hamamatsui rendszám, arról csinálhatnak szép képeket. Engem az idei év meggyőzött a jogkövető magatartás megszüntetéséről, Ma este szavazok a jövőévi jogszabályról, ami alapján motorozok, az asszony ellenzéki, de a hátam mögött megegyeztem vele, a gyerek meg kap egy sütidarabot, így 3/3 -al megy át a saját törvényem itthon, mindenki más meg mehet a retkesbe....ezt idén tanultam ,
Nem.Viszont a szolnoki letérőnél van kamera.
Papa!

A nullás keleti szektorában él az átlagsebességmérő rendszer? A középső nyári hónap végén eléggé nyélen mentem, de az F1 miatt nem voltak zsaruk, no meg semmilyen gyanús ketyerét se láttam sehol.
Remélem várat még pár évet.
Motoron a két fej már blokkolja. Mennek a hírek már egy ideje arról, hogy lesz újabb, de tudtommal max tesztüzemben vannak eddig.
Mintha a kiyo blokkolná a 103-at.Annál van újabb a yardnak?
Az SCS-103-ra is azt mondták, hogy nem lehet blokkolni, holott dehogynem. A rendőrségnek nem érdeke azt mondani, hogy itt van ez az új szar, ami nem jó semmire, mert ugyanúgy blokkolható...
Ja.