Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágom! Köszi az infót!
Anyám ne sirass.............megint ezzel jössz...............bari faszát van neked akár csak egy simsonod se.
A disznószaros vályogputriban még ha bodzázni mész akkor se jön össze annyi.
irigy vagy mi de sebaj:) Nekem ez is összejött de neked már csak csőd marad mostanában:)
Asszem az IQ szinted nem olyan magas hogy a nevét akár csak megértsd.
amúgy ez milyen fajta motor amivel itt a menőt játszod? Nagy tulok feje van!( mint neked) Sokat spóroltál rá mire megtudtad venni?
2 fejes akcióba 32.000
3 fejes akcióba 38.000
Amit én vettem az HP 3 fejes erősített ledekkel 42.000,de elég a 2 fejes is csak amint látod nem sok a kettő közti különbség kb 1 tank benya és így a rendszámnál 2 elöl meg 1 blokkol....
A kettőtizes babszival amire rá van írva girbegurba gyerekírással hogy S1000RR?
ja tömegközlekedés nincsen felénk modernebb járművekkel járunk felétek lehet, hogy még van ilyen
Mostmár azértsem balfasz koma.
Csak mert ilyen szépen kérsz maradok.
Menni akartam.
De annyira könyörögsz.
Mi van a diszókkal otthon?
Még mindíg annyira büdösek mint nyáron?
hétvégén vágtunk disznajt szólhattam volna neked, hogy utazz le hozzánk aztán beálhattál volna a disznók sorába :)
Te senkiházi luzer húzzál innen, spórolj inkább a májusi 30 ezres túrádra:) addig pedig köttesd ki a netet nem kell az neked mert még nagyobb örült leszel
Jut eszembe...............úgy volt hogy jössz és szívenszúrsz valami bökővel.
Mi lett?
Eltévedtél a falusi buszmegállóban?
Én sose voltam ott és nem is leszek mert nem pofázok olyanokat amihez nem is értek veled ellentétben! Na húzzál vissza romániába te intézeti szökevény Te gyütt ment
Má megint kezded gyökér kölyök?

Kiengedtek a fogdából vagy az elmegyógy zárt be?
Te! mert válaszolsz nekem
Zavar mi? te kis buzi!
ikerlámpás simson brümm brümm
Ki nem szarja le amit írkálsz balfasz?
Volt már ilyen motorod amiről szól a fórum? NEM Lesz valamikor? Nem lesz rá soha pénzed Van itt olyan fórum amin az ócskáddal foglalkoznak? Nincs és nem is lesz
Aki értetlen az fogyatékos ezt jól vésd az agyadba és te értetlen vagy mert párszor el lett magyarázva a kurva anyádba, hogy takarodj és te ez miatta fogyatékos vagy Ha majd lesz pénzed akkor oszthatod az észt amíg nincs addig kuss van Neked:) Na megyek és megpuszilgatom a szobámban az S1000RR-ert :) A pszhin várnak már úgy hallottam irigység miatti tünetekkel és úgy hallottam megpróbálják majd kezelni a kisebbségi komplexusodat is
A negró az nem világít a cigánygyerek szájában?
Nem tudom csak kérdezem....
Jujujjj....csak lassan..... lassan.....
Először is szedd ki a blokkot........
Ruszki elemlámpabelsővel.....kettővel!
Szia!
Azért szedd szét ezt is mielőtt használod, hátha kopott már előtte valami benne egy kicsit.......
Majd ha kikerültél a gyogyós iskolából.
gsx-r 600ba hol van a termosztát ? a légszürőt hogy lehet levenni ?