Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megpróbákozom a nagy feladattal.
Csak ennyit ígérhetek.
Neked is!
Búék!
Persze csak a mekdonác körül!
10.000 fölé kell menni, ha van a testen szalonna!
No.................
Lehet róla szó!
Azé alapjáraton töfögve megended hogy kipróbáljam?
Cserkészbecszó 10e fölé nem megyek.
Jaja..kafférécer!
Jól mutatnak a mekdönci előtt........................persze nem a szalagkorlát érintése után.
Mindíg az a kurva pééz....inkább elmotorozom az árát...
Ja brembó meg TTX.....disznónak gyöngyöt!
Bocs a disznót csak a szólás miatt írtam....nem rád gondoltam.....
Itt a videók között láttam egy ducatis kaszkadőrt, aki letesztelte ...mondjuk ezek az alkatrészek is szépen beférnek a szalagkorlát alá...
Hát............ha kicsengetnéd rá a lóvét tudok egy-két opciót.Pláne az R verziót bremboval és öhlins TTX-el.
Azt azért kipróbálnám egy két kör erejéig.
De ja,kényelmes öreg dagadt fazon vagyok.
Meg biztos dagadt is!
Egyszerűen kényelmes vagy mint egy bőrfotel! Túl sokat tartózkodtál bútorok között!
40-50 évesek között is nagyon sokan nyomják kemény sportmotorokon....nem lehet az életkorod kifogás... ,
De azért fejlődsz.....mingyááá itt a 4hengeres szupersportgép a Fehérneműs Datolya..... vagy mi.....után , , , , , ,
Van aki csinál karbonból idomszettet, csak csengesd ki az árát, ami nem kevés.....
Megpróbálok...................
Bár nem biztos.
Öreg vagyok én má a 10e fölötti élethez.
Persze persze.......tudhattam volna.
Szar is ám ha 10 fölött meglódul....meg veszélyes is....ott már nincs nézelődés...csak pislogás! , , ,
600 köbcenti...tudom tudom....neked a villanyborotvádban is nagyobb benzinmotor van .....675 az igazi .....azér szar érzés nekem, hogy ennyivel királyabb vagy........meg aztán irígy is vagyok kibaszottul
Remélem még szóba állsz velem..... Fostos szarcsimbókkal....
Szuperül néz ki nekem csak az a problémám, hogy mióta eredeti karbon vázvédőm van azóta minden matrica túl gagyin áll a motoron
Ez már a ti bajotok.
Ment volna tizennégyig is csak nincs hozzá kedvem.............meg hideg is volt.És egyébként is bfpwpejfwpiojfpijfcc.
Nem kell agyontekerni a gázt hogy elinduljon.
10.000? itt onnan indul az élet....!
Valószínű életem végéig.
Nagyon kis pöpec cucc.
Max az elejét cserélem radiális fékesre.2-3 év múlva.
Azért 2-3 évig csak meg tartod a mostani vasat
Ez is pont elég.
Ha minden fokozatot leforgatok 10e-ig megvan a 200-210 is.De én egy amatőr pancser vagyok hogy másodrendű úton nem ezt teszem.
Bár ha felnövök 1050-es lesz belőle.
Akkor vegyél valami gyors motort
Persze............arra valo.Menni.Minnel gyorsabban.