Ja brembó meg TTX.....disznónak gyöngyöt!
Bocs a disznót csak a szólás miatt írtam....nem rád gondoltam.....
Itt a videók között láttam egy ducatis kaszkadőrt, aki letesztelte ...mondjuk ezek az alkatrészek is szépen beférnek a szalagkorlát alá...
Hát............ha kicsengetnéd rá a lóvét tudok egy-két opciót.Pláne az R verziót bremboval és öhlins TTX-el.
Azt azért kipróbálnám egy két kör erejéig.
De ja,kényelmes öreg dagadt fazon vagyok.
Meg biztos dagadt is!
Egyszerűen kényelmes vagy mint egy bőrfotel! Túl sokat tartózkodtál bútorok között!
40-50 évesek között is nagyon sokan nyomják kemény sportmotorokon....nem lehet az életkorod kifogás... ,
De azért fejlődsz.....mingyááá itt a 4hengeres szupersportgép a Fehérneműs Datolya..... vagy mi.....után , , , , , ,
Persze persze.......tudhattam volna.
Szar is ám ha 10 fölött meglódul....meg veszélyes is....ott már nincs nézelődés...csak pislogás! , , ,
600 köbcenti...tudom tudom....neked a villanyborotvádban is nagyobb benzinmotor van .....675 az igazi .....azér szar érzés nekem, hogy ennyivel királyabb vagy........meg aztán irígy is vagyok kibaszottul
Remélem még szóba állsz velem..... Fostos szarcsimbókkal....
Ez már a ti bajotok.
Ment volna tizennégyig is csak nincs hozzá kedvem.............meg hideg is volt.És egyébként is bfpwpejfwpiojfpijfcc.
Nem kell agyontekerni a gázt hogy elinduljon.
Ez is pont elég.
Ha minden fokozatot leforgatok 10e-ig megvan a 200-210 is.De én egy amatőr pancser vagyok hogy másodrendű úton nem ezt teszem.
Bár ha felnövök 1050-es lesz belőle.
Csak ennyit ígérhetek.