Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GSX-R 600
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
molnargyu
szobalotyó hány km van biciklidben?
Zoli32
Valahogy majd megbírkózom vele...................majd kikérem a gixxeres emberkék tanácsait.
molnargyu
Az biztos hogy jobb mint a sövö mármint nem márkába csak kategóriába
szobamotoros
Szia!
Vigyázz a GSXR -el, mert túl jó lesz a fröccsöntött műszerfalú kétütemű wartburgforma négyüteműsített motorjával tuningolt lemezradiátorhoz való vascsővázzal vadított rollered után!
,
,
Zoli32
Majd ha megnövők lesz nagy is.
Én a kicsivel is nagyon meg vagyok elégedve.Meglepően finom szerkezet a sövö után.
Ha lehet azért kipróbálok egy gixxert is de az ezres sv után a csutkás rész nagyon nem nekem való.
A teljesítmény más lapra tartozik.
molnargyu
Jó az a kis Triumph
Zoli32
Huhh..............jobb mint a GSR 750.....................meg a Z750.
Mondjuk a z750-ből még az R-et is megeszi mert könnyebb.
molnargyu
Jó az a 3 henger is csak néha lehet hogy kevés
Zoli32
Majd a kedvedét hajtogatok mellé mégegy kamuleömlőt.
Amúgy legalább fincsi keskeny nem olyan alacsony lepényszerű széles mint az új gixxer hatkilóson.
molnargyu
mert csak 3 van belőle...
Zoli32
Már mérlennecsúnya?
molnargyu
azt a "csúnya" leömlőket énis eltakarnám
Zoli32
Optika.
Vicces..............max egy hasidom a távoli jövőben................de azis csak kicsit takarjon.
molnargyu
azzal is meg kisebb optikai tuningokkal
Zoli32
Szelepkopásméréssel?
molnargyu
Valamivel el kel ütni a téli szürke napokat
Zoli32
Kész élvezet egy fincsi fűtött garázsban amikor csak a karácsonyi menű zavar meg.
molnargyu
Nekem jön le a két oldalidom, plexi, fejidom remélem maradhat tank felnyitás bevezetékelés, kapcsoló felszerelése... Jó munka lesz
Zoli32
Kicsit drága a felnőttlegó.
jöhetnek a képek.
Nekem könnyebb lesz az egész mert leesik a két ülés melletti 1,5 tenyérnyi idom a két csavarral ami tartja oszt annyi.
molnargyu
Majd rakok fel képeket mert úgyis megint darabokra kapom a gixert...
Zoli32
Ujjéééé.Nekem majd februárra esedékes.
molnargyu
Zoleeee ha minden igaz kedden jön a blokkolóm
Zoli32
A füstjelek vagy a kitereget ruhából formázott üzenet is célravezető lehet.
molnargyu
Vagyis írsz neki mailt
molnargyu
Nem de ha felhívod biztos megmondja de ahogy látom te se laksz messze tőlünk :D
❮❮
❮
…
2483 / 2925
2482
2481
2480
2479
2478
2477
2476
2475
2474
…
❯
❯❯
Vigyázz a GSXR -el, mert túl jó lesz a fröccsöntött műszerfalú kétütemű wartburgforma négyüteműsített motorjával tuningolt lemezradiátorhoz való vascsővázzal vadított rollered után! , ,
Én a kicsivel is nagyon meg vagyok elégedve.Meglepően finom szerkezet a sövö után.
Ha lehet azért kipróbálok egy gixxert is de az ezres sv után a csutkás rész nagyon nem nekem való.
A teljesítmény más lapra tartozik.
Mondjuk a z750-ből még az R-et is megeszi mert könnyebb.
Amúgy legalább fincsi keskeny nem olyan alacsony lepényszerű széles mint az új gixxer hatkilóson.
Vicces..............max egy hasidom a távoli jövőben................de azis csak kicsit takarjon.
Nekem jön le a két oldalidom, plexi, fejidom remélem maradhat tank felnyitás bevezetékelés, kapcsoló felszerelése... Jó munka lesz
jöhetnek a képek.
Nekem könnyebb lesz az egész mert leesik a két ülés melletti 1,5 tenyérnyi idom a két csavarral ami tartja oszt annyi.