Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már csak a pénz hiányzik mi?
Hagyom a fenébe.
Inkább bűvészkedem az angol dögön.
Márcusra gumizok.
Május eleje irány külföld.
Elvileg vége ausztria.
Valami mutáns gép :)
Nem fog összejönni.............van SR,suhl,SV,mala F-12 és wartburg cuccom.Meg mostmár pár eredeti angol is.
Ebből mi jön ki?
Addig szerelj hogy a végén össze tudj rakni egy új motort
Akkor én jobb vagyok.Mindíg lesz tartalékalkatrészem.
Minden a helyére ment nem maradt se egy csavar se egy alátét
Maradt is belőle összerakás után valami?
Mer én bármit szedtem szét mindíg maradt egy marék vicik-vacak meg csavar de ment a cucc.
Szétszedteeeee? Darabokra borította
Akkor csak tologassam és hangosan brümögjek hozzá aszondod?
Be ne indítsd!
Úgy hangos, meg üzemanyagot fogyaszt, és drága is lesz egy idő után, mert kopik (erre itt a példa pár oldallal előrébb aki szétszedte a halálbahajtott motorkáját)
Még egy tippet.................hogy kő indítani?
Gázadással vagy anélkül?
Nem...a bélférgek az okai!
Néddmá...egy kis motorszereléstől már milyen bátran osztod az észt! Szerintem meg kopás lesz ott is!
Na és is lekoptam! ,
Bevettél hashajtót?
Szia Gojci!
Ha az én véleményemre vagy kíváncsi......leszarom!
Továbbmegyek...a saját véleményem is leszarom!
Jóéjt! , ,
Injektor oldalán van egy kis pöcök ami megemeli a kezdeti alapjáratot automata szívató lehet ott a gond.....
Sztem alapjárat......
Sziasztok. Egy K4-es 600 ról érdekelne a következő! Hidegbe hideg indításkor, esetleg típus hibáról van szó vagy a motor gazdája lehetett a hibás? ha a indításkor a gázon kell tartani a kezet egy rövid ideig? utána minden normálisan működik! Így nektek a véleményeitekre lenne szükség.

Kérem segítsetek.
Ja különben az első 2-3000 km úgy nyomtam le, hogy be sem indítottam, miután megmutatták már jobb volt.... , De azért a berúgókart a mai napi hiányolom...
Háta nincs....csak fara!
Látod? Máris okosodsz! , Háromhengeres vadálllatom!
980, jövőre megyek az 1. ezres szervízre!
Már nagyon izgulok.... de lehet előtte szétszedem, és mérek egy két helyen kopást, ha már a faszomon úgy sem tudnék....
Kérdezek.................merre van az eleje meg a háta?...................mert nekem egyformák.
Kérdezz csak bátran!
Én is szoktam bírkózni a motorral, sajna van amikor ő nyer.... Olyankor mindíg megsínyli 1-2 alkatrész... , ,
Legpatentabb fejlesztésem eddig a műanyagerősítéses alumíniumváz félszelvényig csiszolt blokktartócsavarral...
Továbbá volt hátsófékbetétkímélő fékpedál taposó mentesítés (nem használtam 2 hónapig a hátsóféket, mert nem volt meg a pedál taposórésze.. )
Engedtem már le olajat a generátorfedelem alján aszfaltútburkolattal kialakított leeresztőnyíláson
Rengeteg dizájnfrissítésen átesett már szegénykém, de még bírja... Jók ezek a rizskályhás fasztalicskák!
Persze a te féligkészkinézetű brit(ang) bringád is szép, ha eleget iszom előtte!