Tudom.............épp ez a gond............kéne a 42e.Bár mintha láttam volna 39e ért is.
Sok helyre köll a píz és még áll a motor.
Beszerelni meg egy délután így márciusig ráérek.
190........KB felegyenesedve.........a felett már parázok a fényképészek miatt.
Szerintem reálisan tankra hajolva 210-220 körül ha nem érdekel a 3 kilós sárga csekk.
Nem................nagyon jó kis gépeket gyárt............viszont ez a sorhárom buli nagyon fekszik nekem............no stressz és jól érzem magam rajta.
Én valóban utánnatudok, sőt, megnyugtatlak, utánna is néztem! Csak a véleményre voltam kíváncsi, semmi többre. Keresd meg azt a részt, hogy hol kértem olyan Joe-Z-tól, hogy keressen nekem olyat!
Rossz helyen dudáltál...
mi a f@sznak bunkózol vele egyből ?! ennyire erővel te is utána tudsz nézni a fékolajnak stb... Minek írtál be ? maradj már a hülyeségeiddel ..... azért van ez a fórum hogy megkérdezze !
Max nem kap rá választ ha okosat nem tudsz írni .....
Pénzé van a benya...............ez a gáz................most tele........................de az 230-250 Km...............ló..ra sem elég.............nagy a világ és annyi jó út van ahol elfelejthetek pár órára mindent.............volt hogy megálltam annyira jól nézett ki az egész táj.
Után a fel és ami belefér.
Nekem sehova nem lehet bebaszni semmiféle vezetéket mert nincs ami takarná.
Sok helyre köll a píz és még áll a motor.
Beszerelni meg egy délután így márciusig ráérek.
Új, HP (High Power) verzió, erősített LED-ekkel!
Szerintem reálisan tankra hajolva 210-220 körül ha nem érdekel a 3 kilós sárga csekk.
Ha valaha is lesz hasalósom (kizárólag pályahasználatra tartom értelmét) az kizárólag ilyen lehet:
Inkább mint engem üssenek..................és még gixxerem sincs.
Rossz helyen dudáltál...
Max nem kap rá választ ha okosat nem tudsz írni .....
Után a fel és ami belefér.