Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lett neveddel eltűnt minden ifo kép ?
Mért lenne nehéz?
Nekem sehova nem lehet bebaszni semmiféle vezetéket mert nincs ami takarná.
38 e a sima de ez erősített ledekkel van ezért 42 .... ja bevezetékelni kábeleket elrejteni gixeren ez nehezebb....
Tudom.............épp ez a gond............kéne a 42e.Bár mintha láttam volna 39e ért is.
Sok helyre köll a píz és még áll a motor.
Beszerelni meg egy délután így márciusig ráérek.
42 e Ft 3 blokkolófejes KIYO LaserPro3 - 3 blokkolófejes lézerblokkoló
Új, HP (High Power) verzió, erősített LED-ekkel!
Amúgy komótos 3-4 ben 8-9e-ig forgatva majd 5-6 szintén oszt annyi.És a nullás kicsit pofozza a gépet.
Fogok............pénz kell hozzá.
Én ezért szerelem fel télen a blokkolót már helyét is megcsináltuk hétvégén a rendszámtartón.....
110 KG vagy?
Haver SV650-vel mentem 210-et óra szerint. Az meg csak 65Le.
190........KB felegyenesedve.........a felett már parázok a fényképészek miatt.
Szerintem reálisan tankra hajolva 210-220 körül ha nem érdekel a 3 kilós sárga csekk.
Megnézted már meddig bírod a mocin ?
Nem................nagyon jó kis gépeket gyárt............viszont ez a sorhárom buli nagyon fekszik nekem............no stressz és jól érzem magam rajta.
El is felejtetted Suzukit?.....
Nagyon kis esélyt látok rá.

Ha valaha is lesz hasalósom (kizárólag pályahasználatra tartom értelmét) az kizárólag ilyen lehet:
Majd lesz.....

Inkább mint engem üssenek..................és még gixxerem sincs.
Essetek má egymásnak.................
Én valóban utánnatudok, sőt, megnyugtatlak, utánna is néztem! Csak a véleményre voltam kíváncsi, semmi többre. Keresd meg azt a részt, hogy hol kértem olyan Joe-Z-tól, hogy keressen nekem olyat!
Rossz helyen dudáltál...
mi a f@sznak bunkózol vele egyből ?! ennyire erővel te is utána tudsz nézni a fékolajnak stb... Minek írtál be ? maradj már a hülyeségeiddel ..... azért van ez a fórum hogy megkérdezze !
Max nem kap rá választ ha okosat nem tudsz írni .....
Vért,könnyet és szenvedést.
Majd meglátjuk mit hoz 2012.......
Pénzé van a benya...............ez a gáz................most tele........................de az 230-250 Km...............ló..ra sem elég.............nagy a világ és annyi jó út van ahol elfelejthetek pár órára mindent.............volt hogy megálltam annyira jól nézett ki az egész táj.
Után a fel és ami belefér.
Pénz az kéne, de azért amíg van benya addig nem kell pénz