Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvetted az új 5-s bömöst?:P

Majd kiderül...jó lesz e................nem motor.
Mire költekeztél ki vettél magadnak új ágyat ?
Minden érdekel...............manuális barkácsolós vagyok..............hegeszteni tudok de aluminium a rendszámtartó így azt nemigen tudom taknyolni.
Így inkább csinálok egy csavarozott tartót.
Most van egy két dolog amire kiköltekeztem de márciusra már fenn lessz a blokkoló és ahogy hozé mondta.ami kifffffffffffffééééééééééééééééééééééérrrrr.....
........vagy ilyesmi...............bár nem tud a max seesség egyenes vonalon egyenletesen úgy felizgatni mint őt.
érdekel az?
Képen látszik az a lemez ami a rendszám felett van azt hegesztettük fel hétvégén arra megy rá a 2 blokkoló előre meg idom alá
Inkább a rendszámnál a fejek..............én vékonyabbat keresnék.
Ez se látszik, mert ahogy én fogatom ott a blokkoló mögött lesz.....
Tartó.
blokkoló vagy tartó ?
Én egy vékonyabb kevésbé láthatóra gondolok.
De azis benne van a csomagba meg 3mm ragasztó én előre azzal rakom majd fel.....
http://www.autoriasztok.hu/lez...
A tartó nem a készlet része amivel fel leht rakni.Kutya már régóta használ zzr-en ilyet.
Elvileg faszán működik láttam már több motoron nem motorra van kitalálva de arra rakod amire akarod mindenhol ugyanúgy blokkol az a lényeg hogy a kezelőpanel részét ne érje víz szóval azt ajánlatos plexi mögé rakni a műszerfal tetejére..... Pl. a sárga gixeren is ugyanilyen volt.....
http://bolthely.hu/wellimpex/i...
Emberke...............majd...............most hideg van.
Csak megnézném már mi a vége!
8 ezer? Mi ez nyugdíjas járat?

Menj végig egy jó szakaszon normálisan majd fordulj meg és ami kifffffffffffffééééééééééééééééééééééérrrrr Így nem kell félni a csekktől.
Ez nem tűnik rossz befektetésnek! Főleg,hogy jövőre emelik a díjtételeket úgy néz ki!
ÉS ezt ha hátra felrakod ugyanúgy faszán működik?
A másik,hogy ez motorra való?
72
Sziasztok. Szeretnem a gsxr 600 k7-es motorom (43/16) ättetelet (45/15)re modositani.Tapasztalat.
Lámpák alá nem...............hettő hátra egy valahova előre de hogy ne legyen gond a dizájnnal.
Megszónak a mekdönci előtt ha elrondítom az értelmes tekintetét.
Blokkoló ledkijelzője befér, blokkoló meg a lámpák alá hátra 2 azt készzzzzzzzzzzz
Azt hívhatod legalább fejidomnak..............de ide mit rakok be?
Bugos a fórummotor..............néha nem jelennek meg az irományaim.............ez a kamureg amivel beenged.
Mert előre fejidom alá nem nagyon lehet rakni mert sehol sincs egyenes rész felragasztásához :)