Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak szűkítőset............beleszórtam és gyárira szelidült.

Utána eladtam rá egy hétre.
Én se szeretem a hangos kipuffot ezért se szeretném lecserélni a gyárit viszont ha tudnak olyat gyártani ami nem hangos csak mélyebb arra majd lehet benevezek
A hangos kipufogóval az a baj hogy hangos.

Imádtam a yoshi hangját de 2 hónap és elég volt.

Hosszú távon idegesített.

Bár a szélzaj sem jó.

Lassan füldugó köll.

Bazz.............öregszem.
Járműkezelési vizsga szűnik meg abba benne van motor is xdd
Még több olyan ember fog kikerülni aki nem tud vezetni és ezért lesznek balesetek nem a hangos kipufogók miatt......
http://www.hegylakok.hu/2011/1...
Szerintem csak személyautóra................de mit érdekel..............már lóttem az ecserin egy korlátlan A-t.
Jövőre most akkor motorból is csak forgalmi vizsga lesz ?
mivel eltörölték a rutinvizsgát.....
Akkor küld is el,mert igy nem tudom elolvasni!
Szia!

Írtam neked e-mailt!
Még mindig az obi mellett Újpesten!
Jó éjt
Mondtam, hogy 60-as a bele
Ez nem dob..........ez egy vastagabb cső.
Joe kipuja hogy finoman mondjam elég brutálisan kőkemény amikor előttem ment és visszapöfögött azt hittem alattam durrant a gép
hogy szinál fel három meztelencsigát a seggrózsádon keresztül há nem kérdeztem hogy hova menjek ha megakarom látogatni azarcodhelyét? pítőr amugy is küld neked valamit amit át kell adnom válaszojjá mán he hamár másfél percre vagyunk egymástól
Dobd el e-mailen nekemiiiiis!
Szevasz Joe!

Majd írd meg légyszi, akár itt, akár e-mailen, hogy neked milyet, és miért ajánlották azt, amit! Legalább nem kocsonya kerül az én motoromba sem.
Hali!Ha érdekel jó kiröffenő viszonylag ócsón akkor nézd meg a videómnál,elég jól visszajön a hangja.(persze élőben azért durvább kicsit)
Ok póóóóóóózzeeeeeerrrr!
K6 RAPTOR

Csak nehogy megharapjon!

Mi van veled Tökös? Ja új számom van felhívlak majd mert a régin már nem vagyok elérhető!
Mi ez?
Meztelencsiga?
Egy üveg Jáeggger!
De mondjuk a fizika így diktálná csak van,hogy rácáfol egyes esetekben
Annyiban cáfolnám, hogy nekem is nagy vaskos dobom van a belsőcső átmérő 60mm, garantáltam keményen szól! Alul mély tónusban felül pedig levisít mindent Ezt több fórumtárs is vissza tudja igazolni
2 évente erősen ajánlott!
Én most fogok először cserélni, majd a futóműves meister megmondja mi kell nekem!