Nekem is azt monda lecso bá nem éri meg beindítani mert álló helyzetbe nem fog soha üzemi hőmérsékletre felmelegedni ha csak nem mész vele 10-15 percet az meg kizárt havas-hideg időben inkább be kell rakni sebességbe és megmozgatod kereket hogy megmozduljanak szelepek és kész.......(De úgyse bírod ki h ne hallgasd meg a hangját télen....)
Sziasztok!
Keresek 12V / 1.7W-os rizsszem izzókat, műszerfalba. A mérete :
19mm X 6mm, és 25mm X 10mm. Itt minálunk nincsen és a neten a Linea motor weblapon is hiánycikk. Hol találnék én ilyen tipusú izzót?
Elsőnek több igaza van................másoknak meg abban hogyha alaposan megjáratod úgy hogy az olaj rendesen felmelegszik az jót tesz neki.Ha csak pöfög pár percet az szart sem ér csak a lecsapódott pára gyilkolja az olajat.
Sziasztok!
Volna nekem egy 2000-es évjáratú Gsx-r 600 mocim,azt mondják az okosak hogy ne hagyjam egész télen állni a gépet, hanem indítsam be néha. Mások meg azt mondják hogy ha beindítom és nem járok vele csak ugy pöfög magába, elszaródik a gyertya úgyhogy ne tegyem ?! No most mi az igazság? Mondjon nekem valaki valami komolyat ? Köszi
Ezért mondtam a rossot.
Speciel nekem hátul az van fenn.A sima.Az előző tulaj rakta fel és nagyon új.A nagypapis vezetésem mellett elment 3e-re és meg sem látszik rajta.Úgy számolom szerintem jövőre elmegy még 5-6e.ret.
Utána a tervem szerint nem lesz pénzem így 12-15e forintos valami pályacucc lesz fenn.A barkaszra viszont nem fér fel 190-es D211 így valami pirelli lesz ugyanilyen kondícióval.
Köszi az infót, valahogy így szoktam én is ha már beindítom legalább megvárom még rendesen felmelegszik, és utána állítom csak le.
Köszi
Keresek 12V / 1.7W-os rizsszem izzókat, műszerfalba. A mérete :
19mm X 6mm, és 25mm X 10mm. Itt minálunk nincsen és a neten a Linea motor weblapon is hiánycikk. Hol találnék én ilyen tipusú izzót?
Volna nekem egy 2000-es évjáratú Gsx-r 600 mocim,azt mondják az okosak hogy ne hagyjam egész télen állni a gépet, hanem indítsam be néha. Mások meg azt mondják hogy ha beindítom és nem járok vele csak ugy pöfög magába, elszaródik a gyertya úgyhogy ne tegyem ?! No most mi az igazság? Mondjon nekem valaki valami komolyat ? Köszi
Speciel nekem hátul az van fenn.A sima.Az előző tulaj rakta fel és nagyon új.A nagypapis vezetésem mellett elment 3e-re és meg sem látszik rajta.Úgy számolom szerintem jövőre elmegy még 5-6e.ret.
Utána a tervem szerint nem lesz pénzem így 12-15e forintos valami pályacucc lesz fenn.A barkaszra viszont nem fér fel 190-es D211 így valami pirelli lesz ugyanilyen kondícióval.