Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lehet, hogy ez egy kicsit túlzás volt

De, én tudom,hogy az emberünk mire használja a motorját és biztos vagyok benne, hogy jobb választás 90% haladós utcai használatra.

És mondom ezt úgy, hogy mindkettőt használtam/használom. Nekem a D211 első perctől nem tetszett az, hogy neked 2:00 alatt a ringen jobb a D211 az simán előfordul.
Ebből most kiérzek egy kis ellenvéleményt.
"Ja és csak Supercorsa, a D211 bohóc hozzá képest!"
Szevasz Töki!

Majd Én megmondom kitől vegyél gumit. Szabó Feri, motorgumizala.hu

Többet vásároltam tőle már,haveroknak is. Nekem 10 papírért 2! hónapos új szagú Supercorsát hozott, középen 0 mm szélen 1.5 mm kopással. Az árat Te szabod meg amely meghatározza a gumi profilmélységét!

Ja és csak Supercorsa, a D211 bohóc hozzá képest!
Naés.
Viszont aszfalt marad 5 fok alatt
Vasárnapra 11-12 fokot mond.
Kva hideg van kint, így nem élvezet a motorozás
Na mindegy.....................egyenlőre annyian sztárolják a dunlopot hogy ki kell próbálnom...............a 3 hengeres meg már olyan méret amire van 211-es.
Olcsó is a Brian gyerök meg itt van 10 percre.
De ez Amerikára vonatkozik mi meg 50 évvel le vagyunk maradva szóval van még időnk
En aze igyekszem tulelni.
2013 ? 2012 Világvége........
Ha tippelnem kell ebben a szezonba elore mar nem kell gumi hatra talan egy 211 es hasznaltban es megvan az evad.Az meg tizenot.......nagyon felszornek egy keszlet rosso 2-t de az vagy hetvenezer lenne.
Majd 2013-ban.
Válság van, azért raktam el én is a Pirelli Angel ST vásárlását
egyenlore elore felkerul ez a 211-es.......hatul meg jo a pirelli mig lekopik.......majd utana........ugyanis spor van es az egesz evre eloiranyzat a legolcsobb gumivetel.
Még csak 1 visegrádi túrát mentem vele de ezzel jobban lehet dönteni mint gyárival a gumi kéri hogy döntögessed további tesztelés majd nyáron a meleg aszfalton mivel akkor már előre is felkerül.....
hogy tapad? tapasztalat?
Én tudom hogy Conti kell neked
Dunlop D211GP:
Majd akkor a tavaszi jóidő előtt feltöltöm a készletem. Addig jobban szét tudok nézni, mi van a piacon. Maradjunk annyiban, hogy én is jól járok, te is jól jársz majd.
Mondjuk bazira kivancsi vagyok a d211 re.
tavaszig ráér azért árajánlatot is kérek ám
Szeva! Sürgős? Mert pillanatnyilag csak egy első D211GP-m van, hátsó beszerzéséhez kell egy kis idő.
csávókám eljött az idő... kellene valami fasza guma hátra! milyenek vannak most és milyen áron? bármiáron háhh
Nyomkoraszd nyugodtan.....nem harap.