Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Segitsetek légyszives,600 gsxr 105 fokos hütőviznél nem kapcsol be a ventilátor,ha rövidre zárom működik.Mi lehet a hiba? Válaszotokat előre is köszi, széles utat és gumifákat!+
Ez egy jó kérdés. Csökken a rinyacsík vagy mi?
Micsoda?
Alakul
Küldtem mailt,megkaptad?
ne puszit donj hanem egy mailt vazze
Grat.
Én dobom is eladó lesz ami a K2esen van.
Rövidke videót találsz róla adatlapomon. Elvileg lány korában nagy Leovince dob volt aztán házilag csináltak belőle egy rövidet. Árat nem írok de megegyezünk ha kell. Nekem lesz felrakva egy másik illetve az újhoz lesz kipufogó tartó konzol is csinálva.

érd: kistuning5@citromail.hu
Na majd utánanézek!
Ha nem visszahívásos és lejárt a gar akkor zsebbe nyúlós ha garis akkor csere a szervizben...
Az a baj, hogy, mire kiderül hazavághat mást is......igazából fel kéne tenni egy feszmérőt a gépre, én is gondolkozom a maga,mén, igaz elég sűrűn mérem, de menetközben sem lenne rossz mert pár suzu típusnál van vele gond...
Asszongyák hogy idehaza kb. 4ezer motort érint ( nem csak 6os gixert hanem egy rakás más modelt is )
Szia Sanyi bácsi!
És hogyha valakinél felmerül ez a probléma, mi a teendő? Mármint kiderül, hogy beszállítós a fesszabályzó.
Ez inkább a garis javításokból szokott kiderülni......akinek szerencséje van nem attól a beszállítótól szerelt fesszabos motort kapott...
Kíváncsi vagyok, hány motoron tesztelték le!
Szia,
ez röviden a lényeg:
"A gondot egy beszállítói hiba, a feszszabályzó rossz kivitelezése okozhatja, ami miatt leválhat a külső, radiátoros házról, így nem tudja leadni a hőt. Ettől a nyomtatott áramkör szépen elfárad, megvetemedik, és tönkre megy. Köv.: nincs vagy nem megfel. a töltés az akku lemerül, a motor fullad..."
Szia!
Gépeld már be papa!
K8-9 tulaj urak!
Mi az igazság a feszszabályzó hibáról mint típushiba? Fastride-ban bukkantam rá az írásra és ez egy picit nyugtalanít.
Don!
Bartók Bécin a kolesz előtt parkolt egy olyan postás gép.
Levél hordó táskákkal tele akasztva.

Csak óvatosan vele!
Igen,igen.Én is a hangja miatt akarnék. 1 mert jó a hangjuk 2 hogy hallják,ha megyek,és figyeljenek.
Hát,jha jobban megy meg kevesebbet fogyaszt.Mondjuk,ahhoz még kellene egy sportlégszűrő meg padon beállítani,de mivel a gyári ECU igen kis határok közt írható,ezért kellene egy PC is.Na mostmár bőven százezer felett járunk.De igazából sportdobot venni a biztonságod érdekében ajánlatos.Valamiért még sosem húzták rám a kormányt,amikor a kocsisorok közt megyek úgy húzódnak le,hogy öröm nézni,szóval nem hülyeség,a rendőr meg még sosem basztatott ezért.Na üdv.
Attól jobban megy és kevesebbet is fogyaszt? Ha azzal a dobbal 3 literből eljárkálok,akkor tuti kell

Igazából még nem tudom,hogy leszek anyagilag Szóval..
Hacsak nem ingyé van
Amúgy köszönöm szépen,gondolok majd erre is,ha olyan van.
Hali Dani! Sportdobot keresel a k3-ra?Nekem van kettő,ha érdekel.
Üdv.