Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pofátok fel lesz verve!
Naplopó brigád, miért nem dolgoztok?

Nagy pofámba nagy kanállal lapátojjjuk az abrakot...
Te is a legmegfelelőbb eszközt választottad a kajálásra!
Laposszájú.
Ebből nem magyarázod ki magad...
Autista!
Nééézzedmmmáááááá azt az entellektuell csávót ott a kép bal alsó sarkában a kacska kezeivel késsel meg villával eszik? ÓÓóóó de peckes
Hahahahahha!Jó fejek vatytokkk!
Ha hétvégén nem veszed fel a telefont, megdobállak Trilax festékkel
Te meg ne dumáljál Töki, hanem hozd a pólókat mielőbb a Zozóbácsinak!
BOCSÁNATOT KÉREK! Valóban nem is tudom minek tettem ezt ide fel! Tiszta égő a videó! Úgyis csak 3 henger ment ezért pörög ilyen szarul, meg nem merem még húzni neki, mert ez életem első motorja és a felvétel készítése előtt egy hónappal vettem még csak egy tank benzint motoroztam ki azt is 300 km- alatt!
H.ring JÉÉÉZUSOM fel sem merek menni a 3:00-ás időmmel, nehogy feltartsam a a 250-es Bandit club motorosait!
Naná hogy tudom te krumpli, hiedelmeddel ellentétben én bizony jártam már ott! Nagymedvét meg ne hozd szóba, engem jobbal komál a csávó, tudod, nyalja a makkom, mert anélkül nem kapja meg a pólóját, és különben is... Tőled ellopott módszerrel fogja kimosni, átöblíteni Fuchssal a szádat!
Ezt nem is vitatta senki buzikám, de én legalább már ismerem a ringet jóóó közelről, még fekvő pozícióból is, de te....
Tudod amúgy merre van baszod? Honnan is tudnád Te kis neonbuznyák.
A 2:09től valóban messze vagyok még, de mégis közelebb mint te, viszont te 1re közelebb kerülsz a jobb könyökömhöz az álladdal, de az is lehet odavetlek a rombolónak, emlékszel még arra a firkált kezű rögtönítélő motoros csávóra, tudod Don Krikett.....
A 2:09 bazisok idő.Másfél perc alatt eltüntetek egy 38-as pizzát lazán.
A 2:09-től te is olyan távol vagy, mint ide Pesterzsébet!
Joe-Z!

Minek rugdalod vissza azt a szerencsétlent semmit nem segít, mié nem gyorsul? Nem megy 1 hengered a 3ból, meg olyan furán harákol a masina.
Rángatod a gázt mint buzi a faszát öcsém, meg záróvonalon előzöl? Félek, nem lesz így idén motorozás eccccsééémm, na meg 2:09 sem
Néztem néztem,de majdnem elaludtam közben!
Szorul a fék?
www.menofolia.hu

hozd el és megcsináljuk
részletekért keresd: Fedor János 06 30 456 55 03
nyugodtan hivatkozz rám :)
Szeretem kínozni magam,

Vagy csak pénteken lesz kész a kocsi.
Nya szóval a 180 az nem fog összejönni..................nekem.
Persze mert tegnap nálunk max +5 volt a napon

Azért az a 15 C igen nagy különbség.....
Természetesen nem így akarok menni 180 is elég lesz ebben a kanyarban
Ilyenhez hüvi van.Még a 15 is necces.Olyan szípen csúszott tegnap a hátsó hogy ihajj.pedig csak egy gyalogbéka lépett elém.
Elsőhöz hozzá sem merek nyúlni.
Úgyhogy csak símogattam rángatni nemigen mertem.
Én valami hasonlóra gondoltam

http://youtu.be/dcZsG87JQUE
Azt most is rángathatod.
Na mivanmivanmivan?

Vasárnap ha valóban bejön a 15 fok akkor lehet megrángatom a szarvát a gépnek!
Köszönöm szépen, meg is találtam hozzá.
Csak vasárnap, de én is!:)