Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdezhetem h te h kerültél ki s mit csin kint?
A terv ez lenne.Láttam 5e font körül 2009-es street R-eket 6-7e mérföldel az órájukban.Itthon meg egy ványadt régebbi van belőle 1,5 milért Kb ugyanolyan km-el.R meg jóval felett.Nincs pízem 2-2,5 milla használtra 3 milla újra.
Hát a biztit látva nem kolbászból van a kerítés.
innen?
minimálbér 1000 font körül(én alatta még nem hallottam teljes munkaidőben) általában amit egy külföldi hamar elérhet az 1200-1400 font,keresettebb munkakörben hamar összejön a 2000 is.2000 felett már gyanus h angol az állampolgár
Mostmár csak ki kell fognom egy tutti Triple-t jövő ősszel és hazakarikázni.
Nos akkor marad a szlovákosítás, de a fene akarta ezeket a tótokat.
Ehhez viszonyítva menni az átlagfizetés odakint?
bónusz 3
csak annyit mondok azoknak akik angol motorban gondolkodnak hogy (igaz nem motor) a toyota mr2-es amit akartam volna venni,na arra 7500 font jött ki évente.lehet számolgatni...igen,annyi
Hogy a jó életbe sikerült ennyit fizetni?
éves biztosítás,meg short term (1-20 napra).
a gond nem is ott van hogy itteni bejelentett lakcím kell,vagy munkahely,hanem hogy nekem 1000 fontra jött ki az éves,amit letornásztam végül 5 és 600 közé,ügyeskedve.
nekem megéri mert itt is használom,és ha hazamegyek sem fogok csekket kapni fényképért
Kint éves biztosításuk van a gépeknek?
Én egy Triumphon törpölök csak nem fűlik hozzá a fogam az itthoni regisztrációhoz.Gondoltam ott megvenném fizetném a biztit minden szart de itthon tekerném.
Kell valami hozzá?
Gondolok itt hogy be kéne jelentkezni angliában vagy ilyesmi?
nem nagyon éri meg.kezdve ott hogy itt minden motornak van papírja,ergo nem annyira olcsó (olcsóbb mint otthon,de az csak 1 dolog),ráadásul a régiek eléggé tartják az árukat,nem úgy mint nálunk,inkább érdemes újabbat venni. na meg ha kifogsz egy olyat amit javítani kell(ami viszont itt nagyon olcsó mert horribilis összeg minden javítás) akkor hazaszállítás sem kutya...nekem 40 eurocentet mondott egy cég km-enként,más kérdés hogy nem azzal kerül haza a gépem
Neked is Elikém! majd megyek a sütiadagomért
jól van, ezt megdumáltuk
szeretlek na, jó lesz így ?
de ha nem lennél klozet szagú, lehet még jobban szeretnélek akkor már a mennyekben járnál
Üdvözlöm a díszes Gixxeres Társadalmat!

Tudom, hogy nem motor és k*rvára unjátok, de ma olyan
recepthez jutottam, ami fenomenális és meg kell osszam az eredményt

Jah, és Sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánok!

GSX-R 600 4ever
Boldog új évet mindenkinek!
sok pálya és kevés perec!
Köszike mindenki nevében és én is ezt kivánom mindenkinek!
B U É K kaszkadörök...
Ez a ruha ezen a képen volt uccsora ilyen állapotban!
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/188426/KAWASA
KI_ZXR750_.html

ilyesmit :)
Háhülye vagy Wazze?Itthon vagyok ,ma még ki sem mozdultam itthonról,most sietek le sörért!
Mi van veled medve?
Dolgozol?
Szasztok Hawerek!Miről maradtam le he?
Gyorskezű után lett egy Lassúkezűnk?Eric Clapton?
Neeeeeeeeeeeeem!Nála azért sokkal csinosabb Úgy látom!
Én is utállak.