Jaja...az előző munkahelyem is azért csődölt be, mert nagyok voltak a fenntartási költségeim, persze ezt csak később tudták meg, de akkor már mindegy volt! ,
Dolgoztam már autópályaépítésen is (M6) és miattam kellett 2 szakaszra bontani, mert az első szakasz építésekor elmotoroztam a 2. szakasz árát!
Úgyhogy alig várom már a kötelező magánnyugdíj lóvét, hogy bekebelezze a haveri köröm, akkor lesz ám motorozás, nem ilyen pöszmögés, amit az utóbbi 2 évben nyomtam, végre beindulhatok, és leszarom a nyári 410 Ft os benyát, meg a svájci frankot, mer lesz guba bőven , és tapsolhatok az öltönyös haverokkal éjt nappallá téve! , ,
Hát nem is tudom.....felülök a motorra, és mire leszállok róla (szó szerint)...már mehetek is a szervízbe.!
Faszom ebbe a rövid szervízintervallumokba.....asszem a kawasakit 10.000 -ként kell vinni, az talán kitart 1,5 napig.hiába no rossz motort vettem!
Azt a pénzt ez a SZAR Bringa gyerek nyúlje le minden hónapban... szerinted miből telik neki naponta 6000km-t menni és naponta szervizelnie a VAS-at?
Mocskos kis patkány, meg egy sisakot nem akar nekem venni a sok lenyúlt gubából...
Hát fiam legközelebb olvasd el a használati utasítást... Megkaptam, köszi.. Anya azzal díszítette a sütiknek tetejét, amit az "elektromos fogkeféd" mellé küldtem...
Kezdjük mindjárt a 4.-es metró gigapénznyelőjével.
Abból a maniból simán jutotta volna még a balatonringre is meg masnit lehetett volna kötni az országra autópályából.
Bár halkan jegyzem meg egy gsxr topikban nem biztos hogy osztatlan sikerre számíthatsz.