Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van baze.Vegyen mindenki kawát.
Bár halkan jegyzem meg egy gsxr topikban nem biztos hogy osztatlan sikerre számíthatsz.
ne keseredjetek el,majd idővel gyártanak mások is ilyen gyengébb motorokat
Jó estét neked is! bár szar lehet, hogy van konkurenciád, mert nekünk ugyan nincs! ,
Gondolom kávézni...
Bitte eijnye káféé mit cukkermuter... , !
lezsíroztam a szomszédokkal,csak kawákat engednek be
jó estét a konkurenciának
akko minek mesz becsbe?
De az angolt nem!
Na de ott baszhatod a némettudást.
Az én területem az Isle of Man TT...
Tudsz németül?
Zseni vagy.
Jössz ausztriába túrapatkánykodni.
Ezt nem is tagadta senki
Nyelv nélkül semmire sem mész
Aszondod? Olyan tragikus a helyzet? Attól tartok, ismerünk olyat, akinek mégis sikerült...
Bécs városában is baszhatod ha nem tudsz megszólalni és nincs hova menned....
Nem feltétel az ismerettség. És a külföld nem csak Dubait jelenti, hanem akár Bécs városát is.
Külföldi letelepedéshez azért jól jön az ismeretség nem csak kimegyek és lesz ami lesz alapon...
Az Idő pénz... Az Idő pénz... Az Idő pénz... Kezdelek érteni!
Üvegtigris 3 már lejött, csak megkel nézni vmikor
Jaja...az előző munkahelyem is azért csődölt be, mert nagyok voltak a fenntartási költségeim, persze ezt csak később tudták meg, de akkor már mindegy volt! ,
Dolgoztam már autópályaépítésen is (M6) és miattam kellett 2 szakaszra bontani, mert az első szakasz építésekor elmotoroztam a 2. szakasz árát!
Úgyhogy alig várom már a kötelező magánnyugdíj lóvét, hogy bekebelezze a haveri köröm, akkor lesz ám motorozás, nem ilyen pöszmögés, amit az utóbbi 2 évben nyomtam, végre beindulhatok, és leszarom a nyári 410 Ft os benyát, meg a svájci frankot, mer lesz guba bőven , és tapsolhatok az öltönyös haverokkal éjt nappallá téve! , ,
Hát nem is tudom.....felülök a motorra, és mire leszállok róla (szó szerint)...már mehetek is a szervízbe.!
Faszom ebbe a rövid szervízintervallumokba.....asszem a kawasakit 10.000 -ként kell vinni, az talán kitart 1,5 napig.hiába no rossz motort vettem!
Napi 6.000 km?

Bringa ezt miként csinálod?
Azt a pénzt ez a SZAR Bringa gyerek nyúlje le minden hónapban... szerinted miből telik neki naponta 6000km-t menni és naponta szervizelnie a VAS-at?
Mocskos kis patkány, meg egy sisakot nem akar nekem venni a sok lenyúlt gubából...
Hát fiam legközelebb olvasd el a használati utasítást... Megkaptam, köszi.. Anya azzal díszítette a sütiknek tetejét, amit az "elektromos fogkeféd" mellé küldtem...
Kezdjük mindjárt a 4.-es metró gigapénznyelőjével.
Abból a maniból simán jutotta volna még a balatonringre is meg masnit lehetett volna kötni az országra autópályából.