Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmit sem írt fel sehová... gondolom a raffival meg nem tud csak úgy fotózni, de azon meg a rendszám se látszana, mert szemből jöttem...
Neked is Boldog Karit és az Egész Családnak.
Kössz Gyula
szivatás
Ha se személyes, se motor adatot nem írt fel akkor elvileg heccből nem büntethet bizonyíték nélkül, de pontosan nem tudom elvileg megúsztad
Boldog Karit
Lenne egy kérdésem! Kis karácsonyi ajándékot kapok lehet a SÜNÖKTŐL... , ugyanis tegnap megfogott Ecsegfalván sisak nélkül egy Békéscsabai rendőr, mivel már a téliesítésből csak a full teletank maradt ki, így gondoltam kigurulok tankolni, mert egy 200 méterre van a kút és hát sisakot nem vettem fel arra a rövid időre én marha Milyen is az én mázlim ilyenkor, hááááát persze, hogy egy Sün TRAFFIPAXXXOL ECSEGFALVÁN! És persze, hogy én arra megyek!

1-esben gurultam gyökkettővel és az elakadásjelzőm is kint volt, mert nem akartam összesarazni sem a gépet, erre már szál is ki civil fehér autóból és már int is agresszív fejjel!
Odamentem bemutatkoztam, de még kezet sem akart fogni... már kezdte is, hogy ugye tudom, hogy ez az új szabály szerint 30-40 rugó lesz?
Erre én felvettem az illedelmes társalgás szinvonalát, nagy megbánás és vele egyetértéssel és közben magyarázkodtam, de nem nagyon érdekelte...kicsit agresszív és bunkó is volt.

Szóval hiába próbáltam mentegetőzni, semmi sem érdekelte, annyit mondott, hogy 30 napon belül várjam az értesítést!
Na de nálam csak jogsi és személyi volt...forgalmi sem volt nálam..
A motor rendszámát nem nézte meg, nem írta fel és az adataimat sem írta fel sehová! Csak annyit mondott még, hogy örüljek, hogy a gumimat be sem írja, mivel a hátsóm tükör szinte...
És erre fogta beszállt az autóba és elment!

Na most a kérdésem az, hogy most megúsztam és csak szívatott, vagy mi a fene?
Nem kellene ilyenkor jegyzőkönyvet írnia, amit velem is alá kellett volna íratni?
Meg most nem írt fel semmilyen adatomat sem...megjegyezte fejben?
Ha valaki járt már így az írjon már róla, hogy mi volt a menete a dolognak!
Köszi Mindenkinek!
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Fórum és Gixxxertársamnak!

Szobabringa, ha olvasod ezt, akkor légyszi csörgess már meg, mert a régi telóm meghalt és abban volt a telszámod és nem tudlak elérni Cimby
Ha valaki innen tudja a számát ennek a hitvány Semmirekellő Bringának, akkor az dobja már el nekem sms-ben.
0620-426-1855
Én már utaztam így, mivel 190 cm magas vok kilátok még kényelmes is mert ha elfáradok rárakom államat tanktáskára
Én ha így felrakom, csak a mutatók tetejét látom!
Halat ettem, nem volt leve, büdös lett a fingom szele

Nöm.
Ő Szotyi.
Én a kamera mögött vagyok.
Spool kabátos vagy te Zoli ?
Mit szísz?
Jó anyag?
Hát a MasterCarba vissza je
Hova teszed ............köhmm..........levetett cuccot.
Énshohasem. Hisz minden msára ott a MasterCard!
Majd felcuccolsz így.
Jó a marketingszöveg! Amúgy nem is motorozok máshogy. Motor, ruházat, okmányok, oszt csóókolooom!
Próbálj meg keveset vinni.Motor, bőrruha ,sisak, legyen többire ott a mastercard.
Fog az menni... És lesz mindig is, aki majd a cumóim is viszi.

Tévedés kérem.
A túrázás pont a szép helyen lévő szerpentinek bejárásáról szó omae.
Nem az egyenes volalú egyenletes menetről.(attól elalszom).
Az hogy pöttyet lassaban megyek mint a profi sportmotorosok és bef...ok néha rajtuk attól még szeretem őket.
Majd ha gyakorlok sokat és jobban megy.
Jóvan, de te túrasövény vagy, én meg szerpentines állat!
A szezonkezdetnél Joe-Z beoltott az igazi életérzéssel!
Nnna. Ez is egy beidegződés.

Nálam a barátok azér vannak, mert oda-vissza működik a segítségnyújtás. Például most a haverom kisegítettem 2 rugóval, nyárra meg felajánlotta, hogy viszi a cuccaim. Arany élet a köbön!
Nemteljesen.

"vigye a cuccod a mocsári ragya"
Hátizsákot nem viszek, utasomat nem terhelem mást meg nem pattogtatok......
"a disznók ivartalanítva vannak, TEHÁT KATALIZÁTOROS MOTOR NEM ÉRDEKEL!
ha egyszerre viszed a összest akkor adok ajándékba 5 mázsa lucérnát!"

Ez hülye bazmeg...
Az a combtáskás izé, ismerem a történetet!
Egyetértek ezzel.