Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus az nem elektromos fogkefe volt? Bár a szőr az a tövében van, így elég nehéz vele fogat mosni, de ha benyelem tövig, akkor elérem a sörtékkel a zápfogakat is, csak bekapcsolt állapotban szétrázza a fejem ,
Azért köszi! Te megkaptad a magasnyomású seggrojtmosót?
Állampolgárság, és megillető jogok szerint ugyanarról beszélünk!
Ha a purdé beteg lesz, vagy a vajda, de anyja apja, őmaga életében nem fizetett egy kanyi TB -t sem ennek ellenére(ugyanott) és ugyanolyan ellátásben részesül(az életmentés tekintetében mindenképp) mint te, vagy én, vagy bárki. A rendszerben benne vannak ők is... Ha nem adsz nekik pénzt, megölik a gyereked az órájáért, pulcsijáért stb.
Azt egyik kormány sem meri meglépni, ha nincs munkahely nincs szavazati jog, nincs segély,nincs gyes, gyed, nincs orvosi ellátás, nincs semmi...csak rendőri intézkedés, abból is a komolyabb fajta.
Ezért kell a drága benzin, meg a nyuggerlóvénk, meg az áfa stb....meg a teljesítményadó (ja nem bocs....az a polgimester új X5 -ére kell, amit a kimosott feljesztési lóvékból (mi adóforintjaink) vesz kp-ra).
Ki kell menni külföldre....tanulásnak sem utolsó, pénzkeresetnek meg főleg. Nekem 2 havi spórolt pénzem volt egy félmillás gép itthon annak idején....aki tud menjen, mert nagyon sokat tud dobni lelkileg is egy olyan fizetés, amire itthon esélyed sincs, akkor a kinti 12 óra gálya is vakációvá konvertálódik, ha tudod, hogy fél év laza spórolás után 1-1,5 milla felett van a számládon, úgy hogy többet költesz, mint amennyit itthon fizetésként kapsz.Az idő meg ott is ugyanúgy tellik, mint itthon.
A segged nem attól fáj, hanem ami abban a dobozban volt, amit karácsonyra küldtem neked!
Tudtam, hogy nagy lesz elsőre, de hát én a jövődre is gondoltam, hogy ha kicsit veszek, akkor azt hamar megszokod...
Jajj istenem...maradj csöndben már....ebből az országból mindenki csak kivesz...(külföldi cégek egyenesen adóparadicsomnak nevezik (Válságadókig nevezték.....)Magyarországot) Privatizáció is csak arra volt jó, hogy abból a vagyonból amit szüleink, nagyszüleink megtermeltek abban a mocskos szocializmusban...egy szűk politikai csoport kitermelje a maga kis milliárdosait, úgy, hogy eladva a gyárakat üzemeket külföldi cégeknek, azt azok pillanatok alatt leamortizálva raktárakat, meg egyéb az ő érdekeiket kiszolgálló létesítményeket hozzanak létre, leszarva mindenkit ebben az országban.(lásd csepel autó : nagy csokraktár lett belőle, és onnan terítette a Nestlé a külföldön előállított cuccait az országban...utcára került sokezer ember (abból van (lett) a sok álnyugdíjjas, meg álrokkantnyugdíjjas (mostmár öregségi nyugdíjjas tehát legális... állampolgár)és maradt egy tucat őrizni a raktárat, meg pár ember aki dolgozott a külföldi rabszolgatartónak. És ez csak egy a sok közül.
Mindenki örül(t) mikor nyit egy tesco, vagy auchan, hogy jajj de jó mert lesz munkahely, meg szép környezet a bevásárló központ körül, azt már senki nem veszi észre, hogy ezek a létesítmények csak csapok a gazdaságunk testén, ahol ki lehet folyatni azt a pénzt külföldre, amiből itthon biztosabban lehetne üzemeltetni azt a jelenleg nagy rakás szart, amit államnak nevezünk.A kormány meg kapkod, hogy jajjbazdmeg szar a nyugdíjrendszer, szar az egészségügy, meg szar minden, kell a pénz hát vegyük el az emberektől továbbra is csak ne direkt (na jó a kötelező mnyp az direkt lopás) hanem válságadó, meg jövedéki adó, meg bankadó formájában....
Nembaj motorozzunk, mert ettől szétbasz az ideg! (már fáj is a seggem )
Bringa, nem cigányokról.. Magyarokról van szó. Azt kell tenni velük, mint amit az olaszok, mega finnek csinálnak. Ott működik, itt is működhetne.
Sisakom meg van már bááázzzzzzeeeg?
NO COMMENT! Jól beszélsz bRINGA!
Szia!
Most meg mindenből az (SZAR) vagy!
Ne aggódj!
Nekem ez volt az 5. szavazási lehetőségem, én az elmúlt időszakok minden kormányából kaptam egy kis ízelítőt.
Ahol nem volt számomra szimpatikus ikszelési lehetőség, oda ment a fasz, vagy annak tuningolt formája több is! Haza nem vittem, mert a szartól inkább szabadul az ember, minthogy cipeli összevissza! ,
Hálistennek én nyugodtan alszom a jelenelgi helyzetet tekintve!
Szia!
Magyarázd meg a mentalitásod annak az 1.000.000 cigány 90% -ának is, aki itt él ebben az országban és baszik dolgozni, csak a lopás, meg a segély, meg a rokkantnyugdíj, meg a szinesfém, meg a kurvafuttatás az élete!
Na? A HÁTADRA VESZED ŐKET?(Bár most is ott vannak...)
Tényleg Bringa, szavazáskor hazahoztad a szavazólapot? Emlékszem rá, hogy ezt akartad tavasszal megcsinálni....
Ott a pont! Huhh, én nyugodtan tudok aludni az éjszaka...
Hehe....bassza meg mindenki, aki a Fideszre szavazott!
És még messze nincs vége.... Hogy örülne mindenki Bajnaiék 186 forintos svájci frankjának(meg dollárjának....) most!
De az nem kellett, inkább a Fidesz! Nem kell hőbörögni, hanem örülni kell a jelenlegi vezetésnek! ,
Észak - Koreát ne keverd ide, mert ott elmebeteg kommunisták vannak hatalmon, akik a rég megdöglött Kim Ir Szen akaratának akarnak megfelelni. Többek közt, eltörölték a megszokott naptárrendszert, náluk az időszámítás ennek a balfasznak a születésétől számítják. Nincs mobiltelefon, autópályán egy nap alatt elmegy öt autó, imperialista segélyeket nem fogadnak el, mindenki egy ruhát, és egy hajviseletet hord, satöbbi.

Amúgy meg, te akkor tekints Romániára. A 80-as években nem vett fel kölcsönt, hanem szétszopatta a népet. Már világítás sem nagyon volt, meg hasonló létfontos dolgok. Visszafizették a kölcsönöket, és most hol állnak? Hogy felettünk, az annyi szent...
Tüntetni én is szívesen megyek!
F*szt kell politizálni? Úgyse nekünk lesz jobb, hanem az állambácsinak... Tavaly nyáron 5000ből megvolt egy tank benya, ha ma mennék teletankolni 6500 lenne. Amiből idén nyaralni voltam, jövőre ez a pénz csak a benzinre fog elmenni!
Azon gondolkoztál már mi történt amikor nem velünk vitáztak a ruszkik hanem az ukránokkal?
Mindenki be vot szarva hogy nem lesz gáz és leáll az ország.
Na most képzeld el ha mi csak úgy mindent felrúgnánk és vámolgatnánk meg szarnánk az EU-ra?
Mint mondtam nekünk nagyobb szükségünk van a külföldre mint nekik ránk.
Ezt sose felejtsd el.
És akkor a komplett adósságspirált nem is mondtam.
Majd ha csak péntekenként lehet húst venni és a tüzelő nagyobb gond lesz mint a gumiválasztás a gixxerre akkor lesz nagy gáz.
És a külföld széttárja a kezét hogy ehh há ti választottátok.
Nézd meg észak koreát.
Éheznek.
Pedig többen vannak mint mi.
Azt is vegyétek számításba, hogy a mai magyar néven futó nagyobb cégek már rég külföldi tulajdonban vannak. Így szerintem kicsit túlzás, hogy Magyarország képes eltartani magát. Mindenhol árvíz van minden termést elönt a víz, hála a Kárpát medencének és így tartsuk fenn saját magunkat? Lehetetlen! Az emberek spórolnak és nem fogják maguknak megengedni, hogy a 2x drágább magyar terméket vegyék.

2. A hiba forrása ott van, hogy amikor még nem voltunk Unió-ba ezerszer jobban ki kellett volna használni, hogy szomszédos országok vannak az Unioba. Magyarországon keresztül nagyon nagyon sok termék utazik a balkánra és valóban, ha vámokat bevezetnénk akkor a deficitet nem a nyugdíjalapból kéne csökkenteni. De ahhoz, hogy ezt a közvetítő országot tudjuk folytatni, ahhoz persze infrastruktura kéne és nem dugók tömbelege, meg képzeletbeli tervek...

Van aki azt hiszi, hogy a kormányváltással megjavul minden, de az a baj, hogy ezt a politikusok és az átlag magyar emberek hozták ilyen nehéz helyzetbe az országot. De a magyar lakosság nem hogy elöregszik, hanem mindenki megy ki külföldre, amit megértek, mert az első adandó alkalommal én is húzok kifele
Hát akkor már nem teszkóba dolgoznék, annyi szent...

Felejti a faszom.. Pont ez a lényege! Ha lennének vámok, akkor a hollandoknak horvátoknak is szevasz... Meg mindenki másnak. Cukor marad, feldolgozóüzemet felhúzni... Új munkahelyek magyaroknak... Látod már a körforgási láncot?

Egyébként én elhiszem neked, hogy kimegy a magyar cucc, bejön a külföldi. Viszont védővámokkal pont ezt lehetne kivédeni. És hogy teszed meg? Kirúgod a cigánypárti Zsideszt, meg kilépsz az Unióból... Hoppá, mindjárt nincs, aki beleugatna a dolgodba!
Így lesz kajád mindig...
multikat megadóztatni ? :) még kevesebb lesz a fizetésed a Tescoba öreg nem adóztatni kell hanem elfogadhatóbb fizetéseket adni.

"magyar kaja mindig lesz az asztalunkon!" ezt felejtsd el .... már a cukor amit ti használtok a konyhában nem magyar :( Kaposvár-i gyár működik még de onnan is nagy részét ki kell vinni horvátoknak feldolgozni. Magyarország 85% cukorját kiviszük verőcére, kutinaba illetve splitbe. Aztán a horvátok feldolgozák és mi jó nagy magyar forintért megveszük.
Búza, kukorica szintén megy külföldre ... Holland szart meg behozza a hajó a csepeli kikötőbe aztán azt a szar sikér tartalmú terméket megeszük ... stb stb. dén 2 hetet dolgoztam úgy hogy az idei termést szállítótam ! 2 hét volt olyan ! Egész évben a tavalyi meg az előtti termést adtuk el külföldre illetve használtuk fel. Az utolsó vész tartalékok is el lettek adva. Jövőre figyeld meg milyen drága lesz a pék árú
Akartam is írni, hogy te sem föciből érettségiztél...
szar voltam földrajzból...nagyon szar
Azon gondolkodtam epp hogy a fenebe eri meg a totokhoz menni Bajarol mikor nekem sem eri meg 20 km-rol.Ott ugyannyi vagy dragabb mint itt.
....szerbekhez.Nem a szlovákokhoz..