Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karcsi, az az igazság, hogy nem a főzésen van a hangsúly, hanem a LEGO koczkákon!
Csákány Sütigyáros!
De leszopkodnám a tetejéről a fincsi kis sodót!
Mármint a süti tetejéről.....
Ja tényleg! ramon serrano nemrég tett fel egy pucéros képet a gépéről!
Vigyázz is vele nagyon mert rutinosan is meg tud tréfálni, pláne ha letegezed...
Amúgy nem akarom nyalni a segged (csak szeretném..... ), de szerintem ti nők (akik ilyen motorral nyomják) jobban külditek a témát ebben a kategóriában, mint mi. Bár továbbra is vallom, hogy a szupersport a legférfiasabb kategória..
Ja amúgy sunaszaftfacsaró tekintetem van csak szólok! ,
Vonat?Hahahahahaha!Akkor edd meg a gyikomat!
Szia!
Még nincs, de dolgozom rajta !
Az utolsó pofáraesésemből kicsit sokáig tartott felállnom, és az elvette az időt a pörgéstől! ,
Ha 90e -ig eljutok, akkor már összeteszem a 2 kezem...
szevasztok srákok. kivel mi a helyzet? régen jártam erre.
ha már itt vagyok, megkérdezem:D nem tud valaki olcsón idomot a kis giximre? szegény elég bibis:D
Nem tudok bemenni hozzád, mert nem a Duna Plaza-ban vagyok, hanem a Campona-ban és éppen hogy csak elérem majd a vonatot...
Akko nézzzé be előbbbbb!
Ezt meg szerintem rakd ki Majek új plekójára...
Jó reggelt Nagymedve!

Ha arra téved ez az Összevert Menáger Gyerek azzal a kék-fehér Naked Bike-kal, akkor lopjad le a GÍÍÍÍPRŰŰŰ az idomokat nekem!
Megegyeztem vele, hogy kap érte egy patent első felnit vatta új gumival és 3 db házi sajtospogácsát, amit Anyum süt neki GSX-R logóval a közepén... felrakhatja majd bukógombának is, ha kész lesz a VAS...

Jó melót mára Barim!
Én 13:30-ig vagyok ma melóba és azután GO HOME... vár a fíííínom kaja Zsu-éknál és Nálunk is (gondolok majd közben Rád )...majd csak 8.-án jövök vissza
A Speeeeedddyy
Mert ez az én gépemen van!Ha egy kicsit nyalizol,kaphatsz még!
Joe-Z Cimby!

Csak ezért vette a Gixert, hogy itt nőzhessen ...aztán meg Krikihez viszi őket a konyhába főőőőzni...
Te szar...te senki...te nulla...még esni sem tudsz egy értelmeset...
Szólítottál Barim? Nem kell a vezetéknevemen hívnod...szólíts csak Dokinak, ahogyan szoktad...
Mmmmmm...................nem tom...............tetszik a túrázgatás egy jó minőségű kanyargós aszfalton.
Szép füves síkságok vannak csak mindíg ugyanoda jutok az út végén.
Igaz a tempóm nem halálos.
No mindegy Eringet meglátogatom többször jövőre.
Pályanapra? Mi lett veled...
A jó osztrák túra mégjobban.
Arra izmolok.
Meg pár pályanapra.
Vállald a következmányeit!

Mellesleg a csapatsport összekovácsolja az embereket.
Sportol a fene.
Fárasztó.
Sportolni kell, nem kockulni.