Meg két cirkáló súlyú profi is lent volt.
Ügyes belharcosok, súlyban inkább neked valók lennének.
Jövő hétre meghívtak maguk közé, gyere le!
Kedd vagy csüti. 18.30 - 20.00
Utána szauna és minden egyéb földi jó.
Az lehet,de nekem most kell. Igaz sokat nem lehet már menni idén,meg amúgy is úgy dolgozok,hogy nem tudok a gépre ülni nagyon,de ezt már elterveztem hogy veszek. Meg bukógombát is a közeljövőben. Azért írtam még egy mailt nekik. Hátha csinál még valaki ilyet..
A felfüggesztés még nem jelenti azt, hogy nem fognak gyártani. És különben is, csak idénre függesztették fel! Bármi ok lehet, ami miatt felfüggesztették, lehet jövőre már ismét várják az új vásárlókat...
Nagyon frankó lett! Hálás köszönet!
Amúgy meg,most nézem a mailokat és visszaírtak a tankpadra..
Nem jók a hírek! Most már értem mért nem tudtam kapcsolatba lépni velük. Ezt az üzit kaptam.: A dombormatricák gyártását felfüggesztettük. Idén már biztosan nem készítünk tankpadot, csak a raktáron lévő, megmaradt darabokkal tudunk szolgálni.
Nem tudsz esetleg egy másik ilyen helyet ahol elkészítenék nekem?
Meg két cirkáló súlyú profi is lent volt.
Ügyes belharcosok, súlyban inkább neked valók lennének.
Jövő hétre meghívtak maguk közé, gyere le!
Kedd vagy csüti. 18.30 - 20.00
Utána szauna és minden egyéb földi jó.
Ezek szerint másutt is van üzletük?
http://www.youtube.com/watch?v...
"mit iszol? há mit iszom? "
Tegnap találkoztam a főszerkesztő úrral edzésen.
Gilda Max-ban kesztyűztem velük.
Más világ........
Más:a szívlámpás ezresnek ugyanakkora a plexije mint a hatkilósnak?
Amúgy én itt néztem az elsőt a tankpadok közül,de nem épp olcsó. http://www.spare.suzuki.hu/kat...
A felfüggesztés még nem jelenti azt, hogy nem fognak gyártani. És különben is, csak idénre függesztették fel! Bármi ok lehet, ami miatt felfüggesztették, lehet jövőre már ismét várják az új vásárlókat...
Amúgy meg,most nézem a mailokat és visszaírtak a tankpadra..
Nem jók a hírek! Most már értem mért nem tudtam kapcsolatba lépni velük. Ezt az üzit kaptam.: A dombormatricák gyártását felfüggesztettük. Idén már biztosan nem készítünk tankpadot, csak a raktáron lévő, megmaradt darabokkal tudunk szolgálni.
Nem tudsz esetleg egy másik ilyen helyet ahol elkészítenék nekem?
Ez fájt XD BABINÉNIIIII