Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton autózok Balassagyarmat felé Odafelé Joe-Znak veszek gumit (aztán a kettőből a neki tetszőt elviszi), hazafelé meg benézek apámhoz a kórházba
vannak apró sérülések, de így még jobban szeretnek.....
Kaptá a pofádra Hurka?
Ázzze!Lemaradt a fele!Tehát:HÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!Mi van veled Kicsicsávó?Mikor jársz felénk?
Igen!

Meg két cirkáló súlyú profi is lent volt.
Ügyes belharcosok, súlyban inkább neked valók lennének.
Jövő hétre meghívtak maguk közé, gyere le!
Kedd vagy csüti. 18.30 - 20.00
Utána szauna és minden egyéb földi jó.
HHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szia!
Ezek szerint másutt is van üzletük?
Nem, hanem a Műveltfölddel.
Jó volt?A Mezővel?

"mit iszol? há mit iszom? "

Tegnap találkoztam a főszerkesztő úrral edzésen.
Gilda Max-ban kesztyűztem velük.
Más világ........
A Csepeli üzletük már év elején sem működött.
Más:a szívlámpás ezresnek ugyanakkora a plexije mint a hatkilósnak?
nem, e-bay-en nézelődök. Ki lehet jókat fogni olcsón, mondjuk 2-3 hét alatt van kézben.
Na ez nem rossz! Ez is tőlük van?
Amúgy én itt néztem az elsőt a tankpadok közül,de nem épp olcsó. http://www.spare.suzuki.hu/kat...
lehet találtam neked tankpadot. Ez is kb 1500-2000 Ft-ból kézben van.
kék-fehér mocisoknak találtam jó tankpadot, 1500 ft körül kézben van :)
Ugorj el 1x hozzájuk, nagyon sok kész tankpadjuk van, hátha találsz ízlésednek megfelelőt..
Az lehet,de nekem most kell. Igaz sokat nem lehet már menni idén,meg amúgy is úgy dolgozok,hogy nem tudok a gépre ülni nagyon,de ezt már elterveztem hogy veszek. Meg bukógombát is a közeljövőben. Azért írtam még egy mailt nekik. Hátha csinál még valaki ilyet..
Jó reggelt a népnek!

A felfüggesztés még nem jelenti azt, hogy nem fognak gyártani. És különben is, csak idénre függesztették fel! Bármi ok lehet, ami miatt felfüggesztették, lehet jövőre már ismét várják az új vásárlókat...
Gyülnek Öregem!Egy egész golyóarzenál van mán itten!Te részeg állat!
Hát ez nem jó hír.. Sajnos én sem tudok más gyártót.. Úgy néz ki venned kell valamilyen gyári tankpadot akkor...
Nagyon frankó lett! Hálás köszönet!
Amúgy meg,most nézem a mailokat és visszaírtak a tankpadra..
Nem jók a hírek! Most már értem mért nem tudtam kapcsolatba lépni velük. Ezt az üzit kaptam.: A dombormatricák gyártását felfüggesztettük. Idén már biztosan nem készítünk tankpadot, csak a raktáron lévő, megmaradt darabokkal tudunk szolgálni.
Nem tudsz esetleg egy másik ilyen helyet ahol elkészítenék nekem?
bazdmegggggggggggg , hogy lehet valakiekkora kibazsott nagy gyökér? ha nemlátom nem hiszem el
Hatalmas ez a zene Tökös!
http://youtu.be/ysWgqITiM2k

Ez fájt XD BABINÉNIIIII