Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönök mindent Mesterem!

Kib@szott tanulékony vagyok..............
Tudtam, h vki felfigyel rá... a porcukor
Mélységes tiszteletem a mélytiszteletű gyorskezűnek!
Ott a jobb felső sarokban maradt egy rög.
Netán valami bogotai sütőport használsz?
Jó estét Mindenkinek!
Mennyié adod?
Thx.23e kornyeken meg hazhoz is viszem hellyel-kozzel.
Hozd el a főnököd is!
Segítek az eladásban!
Bakker most látom, hogy szept.25 és pont dolgozom és már cserélni sem tudok.... váááááááááá....
Ja mondom kb 4x volt rajtam motoron ebbol egyszer.
Ha elpasszoltam nezek egy spidi-t vagy spyke-t.
És csak most szólsz?! Beszólok unokatesómnak, hátha kell valamelly sportmotoros haverjának. Gondolom, akkor teljesen új a kesztyű, nem?
Mikor van egyébként Dawe a STUNT NAP?
Természetesen, ha STUNT RIDING akkor ott a helyem!
Nem.Csak a gp-pro feher xl-es.olcsobban nemileg mint pohinal mert volt mar rsjtam.
4 pár kesztyűd van? És eladó?
Van kb 4 par a szekrenybe ugyhogy elvagyok.Bar mindnrk van gyikja.
Na arra akartam rávilágítani, hogy megrendeled, és nem jó, még mindig megtudod csinálni, hogy van a kesztyű ára, rádobod a ráköltött költségeid, és még egy-két guriga hasznot, és valaki úgyis elviszi.. utánna meg tovább kísérletezhetsz.
A kesztyű nélküli időkre meg biztos van egy-két haverodnak felesleges kesztyűje. Kölcsönkérni sosem szégyen
A becenévnapot később ünnepelem.
Vagy gombat szedtel be?
Amugy jooooo.
Speedre igyal vizet mert bezombulsz tole.
Kesztyűvel még tudsz baszakodni...
Elmész, felpróbálsz egy tetszetős márkát, tetszik, hazamész, megrendeled netről, megjön, nemjó, eladod, rendelsz egy nagyobbat/kisebbet, mostmár cool, holazSV, afaszomakulcsbennmaradt, beindulagép, milyenfaszaakesztyű, mégkicsitszorít, esőjön, jajmegázok, magamnemutogasson, ömlikazeső, jólbírjaakesztyű, navégresütanap, tisztaszárazvagyok, hazamegyek, leveszem, alvás, másnapújraazSV-n, százhatvan, bazmegtraffipax, eltelikegyhónap, mégmindigsemmi, a kesztyű viszont bevált.
elissa@elissa.elissa