Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Akkor jó! Te kis v2 -es mixeres túrabúraszalonna!
Azért gondolom öregebbet....
Az biztos,hogy áll a piac,nagyot lehet alkudni,ennyiért már a k6 is megvan,főleg így szezon végén.
Péntek.

3.-a.
Na mivan pöcstalicsák?
Inaktív fórumbaktériumok!
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de a kollégám 3 hónappal ezelőtt vett egy ugyanilyet (sportdob, állapot, stb...) 800.000 -ért.
Mer' akkor ki lehet hajtani a lelkét , bár akkor jobban is kopik , ha csak a poroszka megy, akkor nincs ilyen probléma.....
hi!
Ha porcukor, akkor kell hozzá szemüveg is!
Anal - izgálgatnánk mást is, vagy mi, de most ez van.... minden sokba van, jön a tél és beindul a hogyan költsünk sokat nem a motorra című téma... meg pocinpacik (hasonlók...)..
Szia!
Fasza kaja, úgy néz ki mint az esztergagépből kipotyogott forgácsolási melléktermék, de gondolom annál jobb íze lehet! ,
Igazi zsírpárna vastagító formula..... ,
Tapadós gumi gyorsan úthengerré kopik rajta és nem túl élvezetes az egyenes vonalú egyenletes sebesség.
Igaz nekem nincs olyan nagy gondom mert az enyém bakelit.
Hámernemkérdezted tesókám!
Hétvégén lehet, hogy kölcsön kéne kérnem pár csavarhúzót, meg segítséget... Gázbovdenemet kéne meghúzni, mert nagyon laza. Túl nagy a holtjátéka.
Szalon állapotú!

Külföldi munkavállalás miatt eladó lett motorom.Balatonboglári Full-Gasnál vásárolt.Túrázásra használt kevés kilométerrel,Szalon állapotú, bukógombával, yoshimura rs3 dobbal+a gyári dob, dunlop 211gp gumikkal,üléspúp,2db gyári kulcs.Full szintetikus repsol olajjal hitelátválalással eladó:400eft kp+36eft/hó,21 hónap van még hátra!Összesen 1.100.000ft
Bármikor hivhatsz!
nekem 35ezer volt a különbözeti,+4000 az új jogsi csináltatása,nem 6:)most csináltam.Régen 25 volt,de a forgalmi vizsga időközben 3600 helyett 11 valamennyi lett...
Szevasz Töki

Papa még mindig "szarul" fest!
Én még 25 ezerért csináltam 4 éve
Mé kő elkerülni a pályát?
Ez nem értem.
Keressétek a 250 ccm feletti Gixxert. Hülye egy elnevezést adtak neki.
Tudod a vallás az szent
Igazán nincs mit.
Áhh, nem lehetek elég hálás érte!
Most már jobban tudok kalkulálni, hogy melyik gumiért mennyit érdemes kiadni.

Köszönöm gyorskezű, ezt még meghálálom valahogyan!
Kölyök
Dunlop táblát bemagoltad?
Hogy megváltoztak a Gixxerek
Há pejjjjssszzzzeeee..............
pooojjjjjj cukojjjj

meg a misebor