Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25 a kesztyű volt és nem volt 4x rajtam (láttatlanba sosem veszek semmit többet) majd eladom.
60 a kabát volt 120-ról de még így is fájt túra előtt ami viszont meglepin olcsó volt az élményfaktort figyelembe véve.
Na most némi utánnajárással, és egy kis idő rászánásával simán spórolhatsz ezreket úgy, hogy ugyanolyan, és ugyanazon állapotú csizmát, kesztyűt veszel, és még örülsz is neki, mint makimajom a homlokára festett fehér pöttynek
A sajátodét?
Te eli.mond csak a cimed........
De még kéne egy jobb csizma................egy kesztyű ami jó is meg rám is megy............stb.
Nállam megvolt tegnap.........ugyhogy gooooooooooo
Elissa... Veled se lehet veszekedni...
Na látod, erről van szó.
Pénz persze a 25 000 Ft, és pénz a 60 000 Ft is, de ha belegondolsz abba, hogy a két összeg közötti különbözetből mi mindent tudnál vásárolni (előző hozzászólásom első sora), mindjárt másképp kezeled a zsugát.
Akinek meg nem számít a zsuga, mert egyrészt szarja a pénzt a munkahelyén, vagy anyuci tömi tele, az úgyis az új cuccokat veszi meg, mert ő itt a helyi basszájba.
A szülők is irgalmatlanul leszidtak, hogy miért vettem szétfoszlott Dunlopokat. Aztán amikor látták, hogy Peti is elvitt egyet, Doki is elvitt egyet, egyből csendbe maradtak.
Hát most hogy mondod.Ja.
Már kiköltekeztem így márciusig mehet a száguldás.
Utána 24ks szervíz.
Nem unjátok még analizálgatni, ezt a sokba van a motorozás témát...
A kötelező dolgokat így is- úgy is meg kell rajta csinálni, azután meg mehet a száguldás
Profilmélységet
No, ebből én most már biztosan nem kapok...
Gyula- itt a gumi hőmérsékletet ellenőrzöd?
Na ja én is vettem a 25k-sat.Nem jó a lapát kezemre de vettem meg olcsón jó bőrkabátot nacit nem de a 25 meg a 60k is pénz.

Nem mondtam hogy nem jó dolog a motorozás mert nagyon jó és a büdös életbe nem jutottam volna el olyan helyekre és nem gazdagodtam volna olyan élményekkel mint ebben az évben motor nélkül.

Ez kb annyiba kerül mintha tartanál mégegy autót magadnak.
Ennyi.
Az még odébb van

Mai alkotás:
Smarni

Kő'!

Csupán a jó szándék ...
amúgy meg pofon kő' Kölyök
Találkozunk tizenkétezres szerviz után A huszonnégyezres mégfincsibb
Nem költök százezreket motoros dolgokra pedig dolgozok xd
Akkó menjé dógozni, oszt vedd meg a százezres cuccokat, miközben én meg huszonöté beszerzem ugyanazt, ugyanolyan állapotban.
E-bay ott is pénzbe kerül
Gumit, olajat, szűrőt, gyertyát, esőruhát, bőrruhát, csizmát, kesztyűt simán szerzel, ha jók a kapcsolataid, vagy faszán használod az e-bayt.
Jómagam az Alpinestars GP Pro-t 25 000 Ft-ért hozattam, és nagyon fasza. Mégsem hatvanezret dobtam ki érte.
Táska meg stílus kérdése, de azt is kifogsz olcsón.
Ha használtan veszel dolgokat, mégolcsóbban jössz ki!
Adók, az oké.
Autópályát meg el lehet kerülni, több a látnivaló amellékutakon
A mai világba mi olcsó?
Na én nem ennyire részletesen, csak a benya részét! Így lehet leesnék a székről!