Szívesen öregem! Mielőtt érkezel, szóljál be telón egy nagyot, oszt időzítünk Hétfőn, kedden, szerdán fél kettőig suliban vagyok, csütörtökön fél egyig, többi nap délelőttös vagyok a Teszkóban, de hívhatsz.
Nem egészen két hónappal fiatalabb a csávó, mint én...
19 évesen a Moto2-ben zúzni az ipart nem egy hétköznapi dolog. Egy kibaszott elcsúszáson múlt az élete...
Tomizawa elcsúszott, Redding, De Angelis nem tudták kikerülni, áthajtottak rajta... és az első kettőt hordágyon vitték le, ekkor még nem gondoltam, h életét veszti Tomizawa
Már leadtuk szerelőhöz a mocit. 13.6 v az alpjáraton, és 17.6 fordulaton. Ez normális érték, azt mondták. Reméljük hogy a fesszab, de átnézetjük a motort, hogy minden lehetőséget kizárjunk.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Helló!
Első féktárcsapárt keresek K3-as Gsxr600 ra!
Bontott is érdekel de csak jó állapotú!
Az újba csak valami egész jó áron!
Érdekelne még motor emelő első hátsó és takaró ponyva valami korrekt áron!
üdv
Szia Tormaszőr!
2003 -as motornál én a kábelezést is átnézetném valami szakemberrel, egy kilazult, vagy korrodált, stb...vezetékcsatlakozás is szopathatja az embert rendesen. 7 éves motornál már minden játszik, már az elöregedésből adódó prblémák is, pláne ha volt az előéletében egy kis ridegtartás is, esetleg 1-2 perec, olyankor szeretnek ezek a kis vékony kábelek nyúlni, szakadni, lazulni, stbstb....
Szerintem gyanakodjon rajta valami elekrtomos fószer....
Csá!
Pffff az szar ügy... én nagyon megválogatom, hogy hol cseréltetek gumit , vakainek itt a fórumon a felnit (vagy a féktárcsákat? már nem emlékszem) nyomták meg gumizáskor! volt is szentségelés rendesen.
Ezeknél a nyalóka alkatrészes gixxereknél hamar lehet nagy bajt csinálni... Szerencsés vagy ,hogy nagyobb baj nélkül megúsztad...bari-serranó
750 -es fostrombita!
ClubDelerium diszkó előtt... Amúgy Sport Astrával gyorsultam a Mustang ellen, de kikaptam, mint a szar, úgyhogy inkább kihívtam egy Swiftet, azt böcsülettel lehagytam, ott a Gyóni Betonon...
A másik, hogy ki az a barom, aki kamionnal megy diszkóba?
Szia!
Igazából élőben tudsz megbizonyosodni róla... Látatlanban annyit, hogy évi hatezres futásteljesítménnyel nyugodtan számolhatsz. Nézd meg, hogy holvan karcolva, mi van utólag rákókányolva, nem-e lötyög az idom, nem áraszt furcsa szagot a gép... Főként a hangja árulkodik.
Vigyél magaddal egy HOZZÁÉRTŐ motorszerelőt. Ő megmondja a tutit.
Odafigyelni?
Az eladóra.
Arra nagyon.
Túrázós legyen ne "rugassuk vazze" csávó.
Tudom mind így hirdeti de ha van pályaidom hirdetés kezdhetsz gyanakodni.
pár kép a hagyományos izzó szálas égő VS. ledes lámpa csatájáról remélem nem dobáltok meg hogy most autós képeket hoztam