Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előre nem kell félni a használttól, azok nem annyira kopnak mint a hátsó. Egy új első 20-25 ezret ér max..
Arra tökéletesek a Dunlopjaim!

Nem a legjobb képminőség, bocsáss meg...
Szia tutis,
Pirelli diablo corsa III-at csak ennyiért találtam (újat).
Kicsit sokallom én is, ezért is kértem tanácsot.
Hátul Pirelli van és gondoltam előre is az lenne a legjobb. Bár a corsa3 mintázata nem tetszik (tudom nem ez a fontos).
A Michelin power one 2ct 27k ért?
A használttól kicsit félek főleg előre.
Vagy más ötlet?
Hacsak nem lesz nagyon hosszú motorozós idő akkor csak jövőre.
Az én szintemen még nem nagyon kopik. Persze a közepét eltudnám koptatni de inkább a kanyarokra próbálok gyúrni
első gumit nehogy vegyél 35-ért...
Mikorra várható saccperkábé a hátsó cseréje? Mert ha a közeljövőben esedékes, akkor elteszem neked
meglesz
Köszi Speed,
ha a hátsó is cserés lesz akkor aktuális lesz a dolog. Most csak az elsőt cserélném, és lehetőleg újra mert kíváncsi vagyok mennyivel jobb mint a mostani kopott.
Király vagy! Köszi! Még esetleg az 1000-et is beleszőhetnéd a GSX-R után. Köszi!
este összedobok egy látványtervet
szuper! Ha már ennyire ügyes vagy,nincs kedved tervezni egyet nekem? Ha nem nagy fáradtság.
Ugye,fehér szürke a motor,van benne karbon is,valamint lehetne benne valahol egy GSX-R felirat,és talán lentre a nevem. Ezeket volna jó valahogy összegyúrni.. Kéne valami nagyon faszás kreatív tankpad..
Szia Viktor!

Nem akarlak lebeszélni az átalad preferált gumikról, de ha érdekel téged a használt Dunlop D211GP, akkor tudok neked ajánlani! A gumik darabját ÁLTALÁBAN tízezer forintért adom. Ez lehet kétezer forint plusz, mínusz, attól függ, hogy mennyiért tudom ezeket megvásárolni, és továbbadni.
Sajnos most hirtelen csak két hátsó gumi van, egyiket Joe-Z kolléga lefoglalta, szóval a választási lehetőség elsősorban az övé. A héten meg hozom haza a másik Dunlopot, legkésőbb szombaton, késő délután már nálam lesz!
én terveztem egyet magamnak, átküldtem, visszaküldték ellenőrzésre a látványtervet és rábólintás után legyártották.
Köszi! Ez,hogy működik amúgy? Elmondod nekik nagyjából mi az amit szeretnél és küldenek egy látványtervet a tankpadról,vagy hogy képzeljem el?
http://www.tankpad.hu/tankpad....

Az előzőnél valami gebasz volt,talán most működik..
úgy van, én már rendeltem tőlük párszor. Én erre a mailre szoktam írni:rendeles@bdigital.hu
Cső srácok! Van egy oldal ahol egyedi tankpadokat készítenek igény szerint. Próbáltam velük kapcsolatba lépni,de az sehogy sem sikerült. Nem működik. Esetleg valaki rendelt már tőlük? Úgy rémlik,még anno tutis ajánlotta ezt az oldalt,vagy valami hasonlót.
http://www.tankpad.hu/tankpad....
Helló,

A szerelő kérdés megoldódott.

Viszont a következő a helyzet:
Hátul alig használt, pirelli diablo corsa III van.
Elől egy elég megviselt Michelin power race medium, amit cserélni szeretnék.
1. michelin power one 2ct: kb 27k
2. Pirelli Diablo, nem corsa: kb 28k
3. Pirelli Diablo Corsa III Front: kb 35K

Nekem a 3. tűnik a legjobbnak csak az a legdrágább is.
A moci (k4 600) megvételkor is ez volt a szitu így nem tudom mennyire gáz ha nem egyforma elöl és hátul.
Vélemények?

Üdv:
Viktor
Mert avval vannak elfoglalva hogy vakon vezessenek.
Nem szoktak villogni szembejövők
Nekem csak motoros van
Tieiskisütiaszemem.
Nekem is van ilyen csak nekem Xenonról
Viszont még mindíg hervasztó japán doboz csak most utólag belegányolt "kisütümaszembejövőszemét" xenon van benne.