Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy lesz rá zsugám, intézem neked! tíz nap múlva utalnak, oszt utánna mehet a menet
Oké hawer!Figyelem:óhajtó mondat következik:

ÓÓÓÓhh!Bárcsak lenne fórumpólóm!
Kézzel Krikikém, kézzel! Tudod, én erős, sukár gyerek vagyok, elbírom én kézbe is azt a gumit!
Azt a gumit hogy fogod levenni onnan Kiscsávó?Targoncával?
Add át neki az üdvözletem, mert csak akkor kaphatod meg a magad részit is!
Gyere,ha elakadtál!De csak délig vagyok,megyek gumiztatni Serrano tesóval!
Jó van druszám,én is ebbe reménykedtem.Remélem igazad lesz.
Élvezkedik a gyerek...
Tökön is szúrnám magam ha izzócseréhez levenném azt a műanyagküblit.
Kapd le alul a 10-es fekete alsó takarót és nyúlj fel neki.
Köszi széken .Baxa meg ettől féltem.Kriki lehet,hogy mégis meglátogatlak?
Makró, mikró, egyre megy... Lényeg, hogy múkodik.
Ott-ott! Arrafelé szoktam leadni a teljesítési igazolásomat jópézé
Fiatalok között játszom
hali. fejidom le, azzal együtt jön a lámpa és a műszerfal is. lámpát 4 csavar fogja a fejidomba azt kiszeded. és az lámpatest aljából kiszeded a helyzetjelzőt.
Köszi,jó arc vagy,de nekem az is elég,ha megmondod ,hogy kell.Meg hát Csepelről dúrva messze vagy.
Na mi van a hétvégével Buzikám?
Komolyan!Megnézem otthon me autóval jöttem!holnapra megmondom,de ha újpest felé jársz ugorj be a műhelyembe és kicserélem neked!
Pont ezt akarom elkerülni,hogy szét kelljen kapni az egész motort azér a szarér.Főleg,hogy nem is égett ki,csak nem tetszik a pislákoló gyertyafénye.
oké vagy, használd egészséggel szarral nem gurítunk öreg

(amúgy van rajta makró mód ha közelit fotózol)
Ja, erre már én is gondoltam csak azt nem tudom,hogy elötte betörjem az üveget,vagy esetleg van valami más megoldás is?
Ott a pont lepkesúlyú barátom....
Hülye. Szerintem a mikéntjére volt kiváncsi. Őszintén szólva én a sajátomban sem tudom hogyan lehet kicserélni, de ha más nem, akkor szétkapom az egész fejidomot. Majd csak kijön valahogy.
Persze!Kiveszed a régit és berakod az újat!
Szevasztok!
Meg tudná mondani valaki,hogy szívlámpás gixxerbe,hogy kell helyzetjelző izzót cserélni?
Kb. rálátunk egymás ablakára.