Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdezett ...........
Amúgy szerinted a garázsban a géped mellett milyen szörnyeteg parkol? Mondtam, hogy üresen 168KG. 15,5Literes a tank, 2,5 liter olaj van benne, akku meg a hűtőfíz (1 - 2 liter? passz mennyi).
Baszod szomszéd! Miért nem kérdezel meg engem?
és a XIII. kerület Hegedüs Gyula 8 szám alatt készült ez a kép
hehe ez tudok ki motorja Anett
Hey!
Éppen etettem az aszfalttal a lábtartómat, mikor elment a hátulja
Hiába no... kinőttem a utcát! És még csak az arcomról beszéltem!
Ja...fáradtan (persze ha észreveszed magadon) ne nagyon motorozzatok, hacsak nem égetően fontos!
Sztárrá maszkiroztalak Efalván!Köszönd meg szépen!
Speed! Te a felnőtt csapatba nyomod ugye?
Hi all!

Ezzel a sráccal nem tudjátok mi van?
Állítólag látták a múltkor Dobogókő felé, baszott rúgta visszafelé a fokozatokat kanyar előtt!
Na jóccakát MOTOROSOK!
Ha valaki megéhezne... KisTuning, egyre nagyobb hasznát veszem a telefonnak!
Előbb megcsináltam, mint Demszky!
Apa jól van, ma voltunk bent kórházban. Kibaszott jól érzi magát, aszongya, luxusélete van. Szépen gyógyul. Remélem, jövőhétre hazaér
Egy csaj a motor tulajdonosa ezek szerint
Öregednek mielőbbi gyógyulást!

Neked meg gratula a 4-es metróhoz.
Motor nem volt?

Csak ez a foltos hiéna.............
Ma lőttem le ezt a Hondát
Az egyik öreg játékosnak, Jenőbá'-nak - Hornet pilóta - nagyon kell egy hátsó gumi, mert elkopott neki nagyon a régi. Nekem van husi még a Brigin, szerezni új Dunlopot jelenleg nem tudok, úgyhogy feláldozom azt, amim van. Pedig bitang jó vétel volt, meg is siratom majd a gumát, ha elviszi...
Szeeevasz Peti!

Nos, egy kis ízelítő hír a futball világából:
A mai összecsapáson a régi-új emberekkel felálló fiatatalok mérték össze az erejüket az öregek ellen. A fiatal csapat számára nem sok esély látszott a győzelemre az elszántságukon, no meg a gyorsaságukon kívül, hiszen Szomszéd a Corvinus egyetemen éjszakázik, Szabolcs (fradista csapattársam) most kapott szabad napot, Bomb Iván meg a lábsérüléséből tért vissza hosszú idő után. Én, és Gyanús Lali kihagytunk egy hetet, ugyanis a múlt héten elmaradt a találkozó, máig tisztázatlan okok miatt. Ráadásul Lalinak hétfőn meghalt az unokatesója, mert a cég igazgatójának hanyagsága miatt rázuhant a srácra a kamionokra felszerelt rakodószerkezet. A srácot Győrbe vitték kórházba, ahol másnap reggel költözött el a földi életből. A mit sem sejtő szülőket a munkatársak hívták fel a srác halálának másnapján, ugyanis a gerinctelen igazgató csupán vállrándítással elintézte a dolgot, majd új állásként meghirdette a megüresedett helyet. A mélytiszteletű úr napjai megvannak számolva. Aztán vasárnap nem tudtam nagyon erőnléti edzéseket végezni, ugyanis az FC Dabas 5:1 arányban legyőzte Jánoshida csapatát, és este már nagyon fáztunk.
A mai összecsapáson mindjárt a mérkőzés elején elsült a jobb lábam: Lali mandinerezett, aminek következtében Szabolcs átadta nekem kapásból a labdát. Az általam is egyérintővel megküldött löket a Menyus lábai között száguldott el, egyenesen a kapu belsejébe. Az első percben már egy nullára vezettünk.
A mérkőzés félidejénél már 5:0-s gólkülönbség állt a javunkra, addigra Bomb Iván, és én kettő-kettő gólt lőttünk, Gyanús Lali egy gőlt szerzett. A vendégcsapat szépített egy találattal, ettől kezdve felpörögtek kicsit az események. A játék átment csontdarálósba, egyre durvábban játszottak a pestiek. Ennek eredményeként ismét összehoztak egy gólt, majd a mérkőzés utolsó negyedének kezdetén ki kellett állnom pihenni. Bomb Iván kapásból eltalált lökete a másodperc tört része alatt átszáguldott a félpályán, egyenesen bele az arcomba. A földrekerültem, kicsit megeredt az orrom vége. Szabolcs ellőtte a szabadrúgást, Lali beleért, 6:2.
Visszaálltam a srácokhoz tíz perc pihenő után, és nekiálltunk hajrázni. Ennek eredményeként az állás 20 perc alatt 6:2-ről 9:3-ra módosult. A lefújás pillanatában Szabolcs egyet, Bomb Iván, és Lali kettőt-kettőt, én mesternégyest lőttünk. Rendkívül elégedett voltam a teljesítményemmel, várom a pillanatot, hogy mikor dicsekedhetek apámnak, aki sajnos kórházban tölti most a perceit.

A találkozó utáni pillanatokban kihirdettem a szeptember 26.-án rajtoló Zászlónk Kupa kiírást, ahol elindulunk az egész csapattal, akik az Arénába járnak focizni. Úgyhogy igen, kedves Gixxerpeti, rád is számítunk!
Remélem lesz hamar neted, és megbeszéljük a továbbiakat.

A gumid égjen, ne az arcod!
Csak nem pirellit akarsz helyette?
Hát csak el kell passzolni azt a megmaradt Dunlopomat is...
Köszi
dottore............
Nem tudom mire gondolsz.
Bár emlékeim szerint nem voltál valami fényes állapotban.
Megyek...............