Nézd-ezt nm azért mondtam, h bárkit is megsértsek, semmi bajom se a vidékkel, se a várossal, de már erre nm találtam más jelzőt...
Én vidéki vagyok...de még sem lennék tiszteletlen senkivel, az illető meg "férfi" létére egy Nővel bunkózott... meg meg akart verni, azt mondta tekerjem le az ablakot... úgy h tényleg nm csináltam semmit...
Ezek után sem fogok erről másként vélekedni!
Egy agresszív ember volt, én meg nm hagytam magam és nm tetszett neki...
Ültem volna inkább kussban az autóban? És szeppenjek meg, mikor egyből nekem förmedt?!
Kicsit nehezen melegedtem tegnap kellett fél óra mire felvettem a ritmust és el tudtam szerintem mozdulni azokról a borzalmas 25-s körökről...
Ahogy néztem elfogyott az első betétem úgyhogy Speed jövő héten Csütörtökön mennék feléd...
Most megyek a motorostalálkozóra este bebögrézem holnapról beszélünk még!
Hello Pufi
Tegnap majdnem meglincseltek
Ilyen még nm volt...magamra kellett zárjam az autot
A pali beállt előttem a körforgalom előtt keresztbe és jött kiabálni a hülje vidéki bunkója, pesten nm ért még ilyen incidens,
nőből vagyok- nm tudok vezetni- xar auto- és mégse tudott megelőzni
Előzmény az volt, h vasúti átjáró, gyök kettő, mivel a lassítók miatt
tiszta kátyú... különben kivágná a tengelyt alólam... nyomja rám a dudát , nm vagyok egy agresszív típus, de bemutattam neki a középső újjam, amúgy sem volt jó napom ...tudod kire baromkodjon ok nélkül...erre kigyorsítok veszem vissza a tempóm- 100km/h elkezd záróvonalon előzni, ráadásul úgy ment ki, hogy szembe forgalom jött...és én vagyok az idióta mi...egy bömös beékelődöet közénk, az lazán hama elsuhant, ez az illető meg nagy nehez elment a rönóóódobozossával, beállt elém szívatni, h majd bíztos kielőzöm...de nm jött be neki, erre megállt előttem keresztbe Magunkra kellett zárnom a kocsit
Azt mondta kötelező elengedni az előzésbe kezdőt
Komolyan kész szánalom volt a pali és neki állt feljebb, nm bírta
elviselni, h kommentáltam az agresszív reakcióját...
Hol írja ezt a kresz? áhhh...és én vagyok a béna mi? mert Nőből vagyok, attól még nm fogom hagyni h eltiporjon bárki is, és valóban nm szemétkedtem, teljesen normálisan közlekedtem és erre tanum is volt, már a rendőrt akartam hívni...meg hátratolatni, de akkor már mögöttem volt egy másik autó, kikerülni is lehetetlen lett volna...
Ennyit a magyar vezetési szokásokról...
Köszi a képet!
Bár erről az a film jut eszembe, amikor a képen, akinek a feje elmosódottan látszik, az fog megdögleni nemsokára!
Mán kezdek beszarni! Mondjuk nem emiatt, de most jól jön! ,
Netán jetskivel mentél?
Én majd holnapra elviszem magammal a jó időt.
Ja még valami: meg ne igyál mindent baszdki, mert piszkos morcosak leszünk.