Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek olyan gyórs motoj?
Nem lehet csak százharminccal menni?
Nagybandi meg kényelmes.
én ha legközelebb motort váltok az cask ezres gixer lesz. bár motoroztam eleget bandittal, egészjó.
Vegyetek banditot.A haccázas fazék sem eszik sokat.
a nincs pénz nem ugy van hogy 500 ért tankolok:D hanem pl amikor le akarok menni balcsira, és nem akarok megállni állandoan tankolni. de 5 akkor volt amikor két 125 jött velünk és 120 al mentünk végig. de nem nézünk fogyasztást:D mert alap hogy forogjon:D
Szaros pistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
besza-behu... olyat mentem mi?
Ilyen fejet vágsz miután kihúzta a f.szod a gixxer
Ott vagyok a nyakadon Töki.....
Ott az 5 pont a rockstarnal.....
Tervben van! Jelentkeztem....
Ha nincs pénz nem kell ráülni!

Inkább várd meg amíg tele tudod baszni és 2 óra alatt elfüstölöd az 5 rongyot az az igazi sportmotorozás
A teljesítmény az 9e nél van de addig nem kínozom a kistesót így is 3-4 naponta tankolom.
Nameg én szelíd vok mint a gesztenye.
Amikor a fórum
Gixer tetszett meg
11500 korul nalam annyit mertek
Az ezredesben még 9-nél is akadt némi erő... Plusz a két TwoBrothers kívánta, hogy néha tovább húzzam....
Mikor mentek?
Asszem 7e körül érdemes.Ott adja le a nyomatékmaximumot.Bár az a 650-es.Ezresnél passz.
Gixxer mennyinél adja le?
Akkor egy túramotor előnyösebb lett volna ezen szempontokra alapozva...
Nem lustul az el, majd amikor megyünk kanyarogni Dobogókő felé akkor lesz pörgetve itt kicsi szerény városunkban nem kell
Jééé elissa is beköszönt, mert akinek nincs munkahelye az nem kérhet mindig otthonról pénzt hiába dolgozik otthon....
Most őszintén...... EZ SZEMPONT?

5-6 ezer körül bazzeg még én sem váltottam el az SV-vel pedig az V2 és 1000ccm volt és max 11.500-ig forgott.... (tudom mert ott tiltott)
Van fogalmad milyen szépen szól a vasad mikor baszod neki? Apám ezeket arra találták ki, hogy menjenek.... Szegény vas el fog lustulni, ha így folytatod.... vagy még bejáratós 40.000 km-ig?
Gyula...én nm vagyok egy száguldozós, de meg kell álljak 180km után a kúton, mert kong a tank... amúgy meg miért kell egy ilyen motornál a fogyasztással foglalkozni...
Ez egy lightos SV-s túra burgonyákat kísérve.
120-140 tempó 5-6 e körüli elváltásokkal...
Balatoni úton pályán 160-180 tempónál 1* 250 akkor is csak 6 körül evett