Baszki Gyula ez tood mit jelent? A legközelebbi Ecsegfalvi buli kerek 70 forinttal fog neked többe kerülni, a 14 literes átlagfogyasztást számolva....mondjuk ha addig még 2x emelnek rajta akkor is megúszod max plusz 150 forinttal....
think about it...
Már megszoktuk hogy semmi sem elég drága
Két forinttal növekszik a benzin, és öt forinttal nő a gázolaj ára szerdától a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A benzin átlagosan 345, míg a gázolaj 330 forintba kerül a hét közepétől.
Ha nem meri vállalni egy adás-vételi erejéig sem a nevét akkor tuti lopott.Kulcsot annyit lehet szerezni amennyi kell.Voltak már razzián a yardok pályanapon is.
Köszönöm a segítséget!
Egy kicsit én is erősnek érzem, holnap mondok egy 680-700-et, hátha.
Nem tudom, hangos nevetés lesz-e a vége vagy rámcsapja a telefont
Mondjuk a tulaj is ott volt, amikor átnéztük, hallotta a szerelő kommentjeit - még ha nem is Ő hozta a szakembert...
A vége úgy is az lesz, hogy itten fogok kérdezősködni egy használt moci tulajdonosaként, mert tök tapsztalatlan vagyok ám
Ha legalizálni akarod itthon akkor 3 papírt adnak.Magyar-olasz adás-vételi.A forgalmi és a forgalomból kivonásról egy PRA vagy ACI papír.
Ez ha írországi akkor is KB így lehet csak ír-angol vagy tudomisén milyen nyelvű az ország.
Ha pályamotor volt eredetileg is akkor könnyebb a helyzet mert se forgalmija nem se nem volt forgalomban ergo ki sem lehet vonni.
Marad az adás-vételi.
Kerdezemnem tudtok segiteni ,ha vennek palya mocit es azt mondjak nem lehet forgalomba helyezni akkor is milyen papirral kell megvenni ,h kesobb ne legyen gond
tudtok errol vmit?koszi elore is
hát nem tudom ez a kmer dolog elég érdekes pl én 2008ban vettem a motorot és most van benne 20000km ÉS nem is motorozok minden nap és nem is járok vele nagyon messze bár a sok kicsi sokra megy
De lehet, h külföldön dolgozik, vagy csak öreg mint akitől én is vettem az enyémet. Kérdeztem tőle mennyit ment vele kb. 5000-ret két év alatt. Csak azért adta el mert a fia akkor rakta le a jogsit, és már vinni akarta a gépet, aztán inkább vesz egy kissebbet. Mondjuk látszott is a gumikon, h motorozni nem tudtak vele...
6000km/év futásteljesítménnyel számolj. Minden más parasztvakítás. Ne higyj a kmszámlálónak. Utcai használatnál ezeknek a sportgépeknek 80-100e km kell bírniuk nagyobb gond nélkül. De kevés jut el odaáig mert úgy is fossátörik őket. Muhahaha!
Erre szokták mindig mondani, hogy van ilyen. Amíg meg nem veszi az ember. Mert akkor jön az, hogy: Vazze! Alig mentem a motorral de még is beleraktam két hónap alatt 2000km. Hogy a faszba rakott ez bele 3 idény alatt 4700-at? Írd és mond ez a moci évente 7X volt teletankolva. Nevetséges.
think about it...