Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó de tippelni csak tudsz?
Elégaz.Pont mit a lovin.
Én sokat vagyok fent csak nem mindig írok. A motorokhoz ellenben nem értek. De ötleteim azok vannak.
Ehh.Akkor mehetünk.
Buta. Csak rutin, meg forgalom kell! Október 8.-ára intézem a rutinvizsgát, rá egy hétre a forgalmat, oszt csókolom. Október 8.-án telik ki a két év.
Mehetünk.
De ne jövőre.Ülj má be a padba és kezdj neki.
Nem. Majd jövőre megyünk az ötszázhetvenhetesen!
Menj gixxerrel.
Odaadjam a jogsit?
Még hozzáteszem, hogy Tutis tud e-bayről cuccokat hozni!
Tutis és DDT kolléga is vágja gépet csak ők is ritkán vannak fenn.Ők is pályáznak inkább.
Retten a fejed lágya. Nekem robogóval annyi az átlag
Ja.És ilyen bolhaf...nyi 200-290 Km-től már megrettennek.
Húha... Nekem pillanatnyilag nem jut eszembe senki, aki kivülkről fújja a GSX-R blokkjának a belsejét. Legfeljebb annyit megtudsz csinálni, hogy beírod, aztán aki ért hozzá, vagy tudja, az válaszol rá.
Elektronikában ThomAce utazik. Ritkán van fent a melója miatt. Amikor Dottóre gépében a kábelek leégtek, ThomAce segített helyrehozni a problémát. Profin.

A másik, ami eszembejutott (még most szólok, hogy javíts ki, ha ez nem így van), hogy a GSR-ben elméletileg ugyanaz a blokk van, mint a GSX-R-ben, csak az "lebutított" változat. Szerintem túlságosan nagy eltérés nincs a két blokk között. Valószínűnek tartom, hogy némely probléma megoldásánál Gino kolléga tud segíteni!

meg mindenféle hringről beszélnek oszt menni meg enni inni egyik sem tud.
műegerek vagyunk.............
Áh ezek csak tekerik a szarvát meg állandóan valami dunlop gumit vesznek.
Szia. Köszi a jókivánságot, és mindjárt kérdezném tölled hogy itt a forumon ki az aki müszaki kérdésekre tud válaszolni? A GSR oldalon a Gino volt a szakértő.
Elmész te...
Igazából Téged akartunk, csak te elkéstél.....................
Gyengéééékkkkk?

Nem is bealudt, hanem beájult, mert ájulásig kúrta a 2 kollégaaaaaaaa....
Hétvégén lehet csak.
Gyere el érte.
Addagixxeeeeeert.
Megjáratom a vén csontot.